[silindi] Lina_nuray benim şu an 7 ay 2 günlük 2 aydır veriyorum yiyor canım sorun yaşamadım en iştahla yediği şeylerden biri farklı şeyler katarak özgün bir tarif de oluşturabilirsin
Lina_nuray Derinbebis evet bizde 7 aylığiz uyuyor yatağına koyuyorum salona gidene kadar uyanıyor yanına geliyorum sanki büyük insan gibi kafasını göğsüme koyuyor uyuyor
Derinbebis Lina_nuray aynen bizde de öle doktor kabuslar görebileceğinide söyledi gerçekten uyku sırasında huzursuz olabiliyor bazen yanıma alıyorum mecburen daha huzurlu uyuyor o zaman.
Begum27 Safa_12 ahlanıp vahlanmayın sonra. Doktorlar bas bas bağırıyorlar ya 6 ay anne sütü yoksa formül mama diye. Ama çocuğunuzu düşünmeyen sizsiniz napayım :) açın bakın dedim okuyun araştırın dedim zor bişey söylemedim :)
Aselsmom_1 Dorukmommy zeytin kendi yaptığınız zeytin ise ve bir gece önceden suda bekletip tuzunu aldıysanız bir sakıncası yok ben kendi zeytinimi verdiğim için o şekilde düşündüm hazır marketten almıyorum egeliyim
maryg Gulsahcvz mama ile beslenen bebekler 4.ayda tadıma başlıyor doktor tavsiyesiyle bu listede tadım bittikten sonra geçerli doktordan onay aldm merak etmeyin yumurtanın beyazı , bal , fazla tuz şeker , çilek dışında herşeyi yediriyorum ben
Zeycey Ahsen123 üç saat sonra veriyorum ek gıdayı hatta bazen dört saat sonra çünkü bebeklikleki gibi aglamiyorlar artık daha uzun durabiliyorlar acıkınca da ek gıdayı güzel yiyor hemen ardından versem asla yemiyor çünkü zaten süt yeterince doyuruyor
hllkrdmn009 Bebe bisküvisi yapmak istiyorum ama o kadar çok tarif var ki kafam karıştı aranızda şu tarifi yaptım güzel oldu diyen varsa tarif yazabilir mi ???