hllkrdmn009 Bebe bisküvisi yapmak istiyorum ama o kadar çok tarif var ki kafam karıştı aranızda şu tarifi yaptım güzel oldu diyen varsa tarif yazabilir mi ???
Burakckdrmz Derinbebis benim 7ay 20günlük bebeğim ben gecen haftaki karısım corbasına 1adet attım hep gribe hastalıklara karşı koruyucu hemde lezzet veriyor .
Derinbebis Burakckdrmz bende onun için atmak istiyorum ama biraz daha bekleyeyim başlarım yavaştan ☺️
Esra-O [silindi] bunu kac aylik bebege yapiyorsunuz ben eline vermekden korkuyorum birseyleri bogazinda kaliyor bugün 7 aylik olduk
Demirac19 Yazilimcianne Muzlu kek 3 adet muz 150 gr elma püresi 100 ml süt veya su 1 yemek kaşığı tereyağı 200 gr tam tahıllı un 2 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tarçın 1 fiske tuz
Nghn Cansu08 çok fazla mesaj olmuş yazan oldu mu bilmiyorum ama Ayşe Öner'in sitesinde plan vardı 6 ay için. Benim hoşuma gitti saat saat ve ne kadar verilecek onu yazması.
maryg Gulsahcvz mama ile beslenen bebekler 4.ayda tadıma başlıyor doktor tavsiyesiyle bu listede tadım bittikten sonra geçerli doktordan onay aldm merak etmeyin yumurtanın beyazı , bal , fazla tuz şeker , çilek dışında herşeyi yediriyorum ben
maryg Ebrs "anne sütü , devam sütü ya da inek sütü demiş ya annesini emiyorsa anne sütü , 6 aydan sonra devam sütü , 1 yaşına geldiyse inek sütü " veya 'lar ya da'lar olasılkları gösteriyor ya canım bebeğine hangisi uygunsa diyor yani
pozitifanne Ya kızlar birşey sorucam internetten bakıyorum yazmıyor benim bebeğim 8 aylık yeşil soğan koydum geçen omletine eşimde dokunur yiyemez bence onu dedi bende verilebilir mi bilmiyorum kaçıncı Aydan sonra yiyebilir Yeşil soğan ama
Annisko pozitifanne yeşil soğanı verebilirsin bence biz henüz 6 buçuk ayligiz dış sancısı için çiğ olarak yeşil soğan kemiriyor alerjik bir bebegim var ona bise olmadıysa bence korkmayın afiyet olsun bebişe
Sariyegul pozitifanne ben 5 . Aydan beri eline tutturuyorum tabi gözetiyorum diş çıkarmada faydalı oldu