Deletedmom_58 marinelife 1 bardak kefir,2 tane kuru erik,1 kuru kayısı,1 er tatlı kaşığı yulaf ve keten tohumu bızlat iç afiyet olsun 😘
Deletedmom_58 35lavanta bende sıvı diyet deniycem bu hafta, diyetisyenim bu şekilde önerdi, tartı direncini kırmak için, bakalım inşallah sonuç alırım 🥴
35lavanta Deletedmom_58 O işe yarayabilir işte.. ben sadece sabahları sıvı beslendim diğer öğğnler dengeli saplıkle yedşm ara öğün falan yaptım öyle hemen verdim işte şimdi son 3-4 kilo kaldı onlarıda verirsem direk kızımdan önceki kiloma dönücem
marinelife marinelife gönderinin başlığı değişmiyor herhalde cevap da yok neyse biz buradan devamke semizotu salatası yapmıştım ama semizotlarını doğramayı unuttuğum için salatalık ekleyerek bızzzt yaptım yanında da tabii ki dünden kalan zeytinyağlı kabağımı yedimmm
Nida00 marinelife 158 boy 7 ay oldu doğum yapalı doğum yaptım 62 kiloydum sonra aldım işte emziriyorum ayağına 67 kiloyum ilk hedef 58😂😂
Berna2205 Merhaba kızlar. Öncelikle herkese bol bol eksiler diliyorum . Aranıza katılmak istiyorum. Boyum 170 kilom 71 şuan reglym ama bende dün diyete başladım . Umarım bende kilo verebilirim 🥲
Berna2205 marinelife Bugün sabah otlu omlet domates salatalık biber yedim . Öğlen meyve yedim . Ara öğün olarak 3 yk yoğurt 1çk tarçın zencefil zerdeçal karışımı yedim . Aralarda Yeşilçay Türk kahvesi içtim . Akşama da 6 yk bamya 2 yk bulgur pilavı yiyeceğim .