35lavanta marinelife Allahım çok şükür 😂😂😂 Tamam burdan drvam edebiliriz ozaman sabah süt yulaf muz 2 crviz ve türk kahvesi bızzzztlattıım ve kahvaltımı yaptım baya erken yaptım oyüzden şimdide ahanda bu öğle yemeeemi yedim akşamada allah kerim 😂😂
marinelife 35lavanta kız öyle türk kahveli bızzt yapabiliyoz mu hdldjdk ben semizotu sakatası yapam dedim öğlene az önce yoğurdu koyup hazırlarken semiz otlarını doğramayı unuttuğumu farkettim hskdbsn
35lavanta marinelife balımm zatii sabahları o şekilde kahveli smoothie ile güne başlayınca metobolizmanı hzılandırıyo ben yedikleirme dikkat etmeye başlayınca haftanın 4-5günü bu şekilde kahvaltı yapıyorum bazen akşam bile tüketiyorum 😂
Deletedmom_79 marinelife helal ulen helal bende sabah sadece ekmek üstü kaşar dilimini fırınladım 3 tane ama olsun gjfjfjfj
Deletedmom_79 marinelife hava çekip su içmeyi planlıyorum gerçi aldığım vitaminler yüzünden 10 gün yemesem yaşarım herhalde
35lavanta Tosbigimleben Aşkım o profildeki kişi öldü 🥹 o bir ikon o bir güzellik şehvet kraliçesiiiii idiii
Deletedmom_58 marinelife 1 bardak kefir,2 tane kuru erik,1 kuru kayısı,1 er tatlı kaşığı yulaf ve keten tohumu bızlat iç afiyet olsun 😘
Deletedmom_58 35lavanta bende sıvı diyet deniycem bu hafta, diyetisyenim bu şekilde önerdi, tartı direncini kırmak için, bakalım inşallah sonuç alırım 🥴
35lavanta Deletedmom_58 O işe yarayabilir işte.. ben sadece sabahları sıvı beslendim diğer öğğnler dengeli saplıkle yedşm ara öğün falan yaptım öyle hemen verdim işte şimdi son 3-4 kilo kaldı onlarıda verirsem direk kızımdan önceki kiloma dönücem