Deletedmom_79 marinelife helal ulen helal bende sabah sadece ekmek üstü kaşar dilimini fırınladım 3 tane ama olsun gjfjfjfj
Deletedmom_79 marinelife hava çekip su içmeyi planlıyorum gerçi aldığım vitaminler yüzünden 10 gün yemesem yaşarım herhalde
35lavanta marinelife balımm zatii sabahları o şekilde kahveli smoothie ile güne başlayınca metobolizmanı hzılandırıyo ben yedikleirme dikkat etmeye başlayınca haftanın 4-5günü bu şekilde kahvaltı yapıyorum bazen akşam bile tüketiyorum 😂
35lavanta Tosbigimleben Aşkım o profildeki kişi öldü 🥹 o bir ikon o bir güzellik şehvet kraliçesiiiii idiii
Deletedmom_58 marinelife 1 bardak kefir,2 tane kuru erik,1 kuru kayısı,1 er tatlı kaşığı yulaf ve keten tohumu bızlat iç afiyet olsun 😘
Deletedmom_58 35lavanta bende sıvı diyet deniycem bu hafta, diyetisyenim bu şekilde önerdi, tartı direncini kırmak için, bakalım inşallah sonuç alırım 🥴
35lavanta Deletedmom_58 O işe yarayabilir işte.. ben sadece sabahları sıvı beslendim diğer öğğnler dengeli saplıkle yedşm ara öğün falan yaptım öyle hemen verdim işte şimdi son 3-4 kilo kaldı onlarıda verirsem direk kızımdan önceki kiloma dönücem