salcali_yumurtaaa TheBossMom Sizin de karın çizginiz oluşmuş sanırım çok fit görünüyorsunuz darısı başıma valla sokakta böyle fit bayanları gördükçe içim gidiyor bi ben miyim etli butlu diye 😒
Lilababymom salcali_yumurtaaa denemekten zarar gelmez ben ısınma hareketlerini bile yapmakta çok zorlandım benim durum çok vahim 🤣
findiginannesi_ salcali_yumurtaaa Zayıflama çayı canım 1 ay boyunca sabah akşam yemekten 1 saat önce yapıyordum içiyordu eşim
gunes20 salcali_yumurtaaa Chloe yi bilmiyorum hiç yapmadım. Ama bahsettiğim 10 bin adım egzersizlerinde cidden su gibi terliyorum yaparken ve benim bel fıtığım olmasına rağmen belimide zorlamıyor.
salcali_yumurtaaa minikbabyy Ben bir haftadır hem leslie hem egzersiz yapınca aşırı zorlanmadım inşallah daha da kolaylaşır
salcali_yumurtaaa Lilababymom Chole ting öncesi birkaç gün normal egzersizler yapılmalı bence ben 4 gün leslie 3 mil ve 40 dk egzersiz yapıyordm sanırım ondan chole o kdr zorlamadı beni. Umarım devamını getirebilirim
Elif_1309 salcali_yumurtaaa Canım ben yapayım dedim beş dk olmadan nefes nefese kendini koltuğa zor attım onun öncesi biraz spor geçmişin olacak ama yapanlar memnun incelme oluyor düzenli yapınca
salcali_yumurtaaa gunes20 Ona da bir bakayım teşekkür ederim öneriniz için burdan öğrendim chole ting i de araştırınca baya karın kası yapan var umarım bende yaparım