salcali_yumurtaaa Elif_1309 Aynen ama karnımın acısından ölücem 😄 ona rağmen dayanıp yaptım bugün iki gareketini kesinlille yapamıyorum ya
Elif_1309 salcali_yumurtaaa valla zor canım sen yine yapmışsın ben beş dk yapamadım pes etme zamanla daha iyi yaparsın🙃
Rainnnn salcali_yumurtaaa ben leslie ile chole karışık yapıyorum 1 haftada 2 kilo verdm hala devam ediyorm
salcali_yumurtaaa Rainnnn Chole den sonra leslie yapıcak dermanım kalmıyor 😄 ben 3mil yapmak istiyorum düzenli 3 mil yaptım çünkü ama ikisi birarada yok olmuyor ne vaktim ne de dermanım yok 🤣 1 mil de kadın çok konuşuyor ya
salcali_yumurtaaa Rainnnn Ya zaten şu karın acıları geçse daha rahat yapıcam ama kadın kollarına dayanıp bi düzelip bi kalkıyo gibi yapıyo ya bi de sabit kalıyo o iki hareketi asla yapamıyorum hatta dirseklerimi yaraladım yapıcam derken 😒
Elif_1309 salcali_yumurtaaa canım yok galiba deneme amaçlı yaptım ısınma yapsam bile zor yanı biraz öncesinden spor sart
Umut20 salcali_yumurtaaa evet daha etkili şöyle ki videoları parça parça zaten karin kalça doğal olarakta leslie ye göre bölgesel daha hızlı ilerliyorsunuz bir de spora yatkınsanız gun de 10000 adim leslie filan o kadar zorlamıyor
salcali_yumurtaaa Umut20 Bugün bacak ve karın chloe ting yaptım ve 1 mil leslie yaptım. 3-4 km yürüdüm
Elif_1309 salcali_yumurtaaa ben spor yaptım dediğim de 65 fln dim canım ondan dolayı sonra hastalıktır fln kendiliğinden gitti
benaslindayohum salcali_yumurtaaa senden haber bekleyen bir suru insan var lutfen cocugun icin kendine birsey yapma