salcali_yumurtaaa Elif_1309 Diyet de yapıyorum yürüyüş flan 4-5 km inşallah istediğim sonuca ulaşırım kuzum
salcali_yumurtaaa Girlpower Yaaa harika görünüyosunuz gerçekten. 🥰🥰 maşallah darısı başıma peki bacak inceltme 16 dklık egzersizini yaptınız mı benm bacaklar fena bıngıl bıngıl da
Girlpower salcali_yumurtaaa evet totalde 20-30 dk yapıyorum ama ben zayıflamıyorum cünkü yiyorum sürekli yani diyet ile birlikte yapmazsanız zayıflamaya yaramaz sadece sıkılaşırsınız
salcali_yumurtaaa Girlpower Diyet yapıyorum aynı zamanda. Umarım istediğim sonuçlara en kısa zamanda ulaşırım
Ozlem2904 salcali_yumurtaaa zayıflamadim ama 14cm incelmistim doğumdan önce yapmıştım sonra b baktım hamileyim 2 weeks shred 2019 etkili baya
salcali_yumurtaaa Elif_1309 Aynen ama karnımın acısından ölücem 😄 ona rağmen dayanıp yaptım bugün iki gareketini kesinlille yapamıyorum ya
Elif_1309 salcali_yumurtaaa valla zor canım sen yine yapmışsın ben beş dk yapamadım pes etme zamanla daha iyi yaparsın🙃
Rainnnn salcali_yumurtaaa ben leslie ile chole karışık yapıyorum 1 haftada 2 kilo verdm hala devam ediyorm
salcali_yumurtaaa Rainnnn Chole den sonra leslie yapıcak dermanım kalmıyor 😄 ben 3mil yapmak istiyorum düzenli 3 mil yaptım çünkü ama ikisi birarada yok olmuyor ne vaktim ne de dermanım yok 🤣 1 mil de kadın çok konuşuyor ya
salcali_yumurtaaa Rainnnn Ya zaten şu karın acıları geçse daha rahat yapıcam ama kadın kollarına dayanıp bi düzelip bi kalkıyo gibi yapıyo ya bi de sabit kalıyo o iki hareketi asla yapamıyorum hatta dirseklerimi yaraladım yapıcam derken 😒
Elif_1309 salcali_yumurtaaa canım yok galiba deneme amaçlı yaptım ısınma yapsam bile zor yanı biraz öncesinden spor sart