Mehmetereninannesi Benibenibihterini tamam ✅ hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel 😇
Mehmetereninannesi Miniminnakbebe evet diyetisyenler de zaten em az 45 dk spor leslie yoga öneriyor 😇
Miniminnakbebe Mehmetereninannesi dün yapamadım ama bugün başladım inşallah devam ederim kurtulalım şu kilolardannnnn
Mehmetereninannesi kadirefemmom Şansa bak 😁 hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel
Mehmetereninannesi Rnalna hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel 😇
Mehmetereninannesi Littlebird tamam canım hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel 😇
Mehmetereninannesi Bezelyem hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel ☺️
Bezelyem Mehmetereninannesi bu akşam ilk lesliemi yapıyorum canım gaza getirdin beni valla helal olsun 👏🏻👏🏻👏🏻😂😂
Deletedmom_21 Mehmetereninannesi yook yok kacmam zaten ben ayran kuru uyguluyirdum ama spor yapmiyordum daha doğrusu ne yapacagimi bilmiyordum artik bunu yaparim bugunden mi basliyrouz yarin mi
Mehmetereninannesi AnnaKurt sade spor ve sade diyet cok etkili olmuyor ama ikisi bir arada sağlıklı kalıcı zayıflama sağlıyor böyle yaptım ve kilo verdim. 😇
Mehmetereninannesi Bezelyem bol yeşillik ye kahvaltıda akşam yemeklerinde sebze yemeği tüket . Tabi en sağlıklısı diyetisyene gitmek
AnnaKurt Mehmetereninannesi 2 ayda böyle beslenip sıfır sporla 10 kilo verdim bende 🤭 TV yok evde leslie yapamam ya
Zynpslh0 Bende varımm🙋♀️ 2 ay oldu doğum yapalı ve sezeryan oldum baya göbek kalça kaldı 🙊 faydası olur inşallah
Mehmetereninannesi Sessiz_oyuncu hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel 😇