Mehmetereninannesi Deletedmom_21 gel gel ama kaçmak yok 🤫🫠 İlk leslieni gün içinde yap gel yoksa sadece posta yazmış olduğunla kalacaksın
Deletedmom_21 Mehmetereninannesi yook yok kacmam zaten ben ayran kuru uyguluyirdum ama spor yapmiyordum daha doğrusu ne yapacagimi bilmiyordum artik bunu yaparim bugunden mi basliyrouz yarin mi
Pinos06 @Mehmetereninannesi ay bu postunuzu gördüğüme çok mutlu oldum, her açtığınız postu kaçırıyordum çünkü. Ben de varım bu sefer 😂
Mehmetereninannesi Pinos06 😁😁 hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel
Donmezrumeysa Mehmetereninannesi güncel kilom 67, emziren anneyim bebeğim 4 buçuk aylık. Kilo veremiyorum yardımcı olun
Mehmetereninannesi Donmezrumeysa birlikte zayıflayalım o zaman hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel
Mehmetereninannesi ikicocuklubirhayat2022 🙏🏻🫶 hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel
Mehmetereninannesi Benibenibihterini tamam ✅ hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel 😇
Mehmetereninannesi Miniminnakbebe evet diyetisyenler de zaten em az 45 dk spor leslie yoga öneriyor 😇
Miniminnakbebe Mehmetereninannesi dün yapamadım ama bugün başladım inşallah devam ederim kurtulalım şu kilolardannnnn
Mehmetereninannesi kadirefemmom Şansa bak 😁 hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel
Mehmetereninannesi Rnalna hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel 😇
Mehmetereninannesi Littlebird tamam canım hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel 😇
Mehmetereninannesi Bezelyem hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel ☺️
Bezelyem Mehmetereninannesi bu akşam ilk lesliemi yapıyorum canım gaza getirdin beni valla helal olsun 👏🏻👏🏻👏🏻😂😂