Mehmetereninannesi AnnaKurt sade spor ve sade diyet cok etkili olmuyor ama ikisi bir arada sağlıklı kalıcı zayıflama sağlıyor böyle yaptım ve kilo verdim. 😇
Mehmetereninannesi Bezelyem bol yeşillik ye kahvaltıda akşam yemeklerinde sebze yemeği tüket . Tabi en sağlıklısı diyetisyene gitmek
AnnaKurt Mehmetereninannesi 2 ayda böyle beslenip sıfır sporla 10 kilo verdim bende 🤭 TV yok evde leslie yapamam ya
Zynpslh0 Bende varımm🙋♀️ 2 ay oldu doğum yapalı ve sezeryan oldum baya göbek kalça kaldı 🙊 faydası olur inşallah
Mehmetereninannesi Sessiz_oyuncu hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel 😇
Mehmetereninannesi Ebrux555 inşallah hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel ✅
Mehmetereninannesi Kubraozd hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel
Mehmetereninannesi AnnaKurt e o zaman sen süpersin yada bir canavar annesisin 😁😁 benim oğlum yaramaz değil cok arkasında koşmuyorum
Mehmetereninannesi Nurdnc hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel
Mehmetereninannesi Rabia4646 hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel
Zeypie Mehmetereninannesi varım diyorum ama bebeden basıl ne zaman ne ara yapacaiımu ve tatlılara nasıl veda edeceğimi düşünüyorum şuan gözüm yaşlı🥲10 gün sonra da memleket değiştiriyorum. Yapsam iyi olacak sanırım. Komsulrım beni en son 6 ay onxe gormuslerdi. Şuan gorseler şok şok şok.
Mehmetereninannesi Bankacianne34 hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel
Mehmetereninannesi Oyku16 hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel
Mehmetereninannesi aysununannesii Türkçesi evde yürüyüş sporu anlamına geliyor yağ yakımında gayet etkili . Örnek videoyu post baslahıncında paylastm
Mehmetereninannesi Melek3535 hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel