Sontvbukucu Selam kızlar ben de bu aksamdan itibaren başlıyorum. Boy 1.62 kilo 58 hedef kilo 53. 😁👋👋👋
yaramaz_bocegim Merhaba arkadaşlar bende başlamak istiyorum 160 54 kilo hedefim 50 olmak ama yumurta tüketemiyorum koronadan sonra oldu. Onun yerine kahvaltıda ne yiyebilirim doyurucu bilen var mı 🤔
KMerveK yaramaz_bocegim yulaf lapası yiyebilirsin ya da yulaftan tost ekmeği yapıyolar netten onun tariflerine bakabilirsin peynir zeytin salatalık domates kuruyemiş tabağı yapabilirsin
Anonim11 Caglamm tahin pekmez yapıp muza sürüp yiyorum ya da hurma ceviz yiyorum. Bunlarda da şeker var ve ihtiyacımızı gerçekten karşılıyor.
KMerveK yaramaz_bocegim kahvaltı vs paylaşmıyoruz tartı günleri ya da motivasyonumuz düşünce konuşuyoruz genelde
yaramaz_bocegim KMerveK boyum 160 galiba yağ oranım fazla kilolu görünüyorum yani 50 olmak istiyorum amacım bu bakalım bu sabah başladım şimdilik iyi gidiyor 😌
KMerveK yaramaz_bocegim bende yağ oranımı hesaplayarak ilerliyorum sende hesapla ağırsağlam.com dan hesaplıyorum ben her hafta benimki de %33tü ilk hafta şuan %31 e düşmüş mesela tartıda çok belli olmasa da ölçüleriniz çok değişiyor ben her hafta not ediyorum kalçanın en geniş yeri / belin en ince yeri / göbek deliğinin alt tarafını ölçüyorum sürekli dene sende