KMerveK Serapzehram burdan haberlesiyoruz canım postu favorilere ekle yukardaki yıldızdan sonra sürekli bildirimler gelir sana ya da hergun girer bakarsın
KMerveK Anonim11 şükür yinede 800 gr vermişim şuan tartıldım 66.7 kiloyum 2 hafta önce 70 küsürle başlamıştım önümüzdeki hafta hedeftim 65 leri görebilmek haftaya perşembe görüşürüz kızlar 😌🤙
Caglamm Anonim11 merhaba geçen hafta çok güzel gidiyordu yaklaşık 1 kilo da vermiştim bu hafta regl oldum ve dikkat edemedim kilo almışım tekrardan bu hafta tekrar başladım
Anonim11 Caglamm regl dönemi ödem de oluyor vücutta,devam et canım bırakmak yok. Önümüz yaz giydiğimiz yakışsın
Anonim11 Melis84 gayet iyi gidiyor senin valla,benim baya yavaş niye acaba😄🤦🏼♀️ Neler yapıyorsun gün içinde
Anonim11 Kum-tanem olsun bırakmadığımız sürece gidecek bu kilolar. Yapışmıyor inan kendimize hakim olsak ahh
Asya001 Anonim11 ben bıraktım maalesef kendimi çok kötü hissediyorum bıraktığım için ve 8 gün yaptım ama 1 haziranda tekrar başlicam
Sontvbukucu Selam kızlar ben de bu aksamdan itibaren başlıyorum. Boy 1.62 kilo 58 hedef kilo 53. 😁👋👋👋
yaramaz_bocegim Merhaba arkadaşlar bende başlamak istiyorum 160 54 kilo hedefim 50 olmak ama yumurta tüketemiyorum koronadan sonra oldu. Onun yerine kahvaltıda ne yiyebilirim doyurucu bilen var mı 🤔
KMerveK yaramaz_bocegim yulaf lapası yiyebilirsin ya da yulaftan tost ekmeği yapıyolar netten onun tariflerine bakabilirsin peynir zeytin salatalık domates kuruyemiş tabağı yapabilirsin