Mamaqueen Anonim11 evet kacamak hep oldu. Ve sagliksiz beslendigimde de cok oluyor. Ama genel olarak haftada en az 5 gun iyi sekilde tutmaya calisiyorum
Mamaqueen Laren tatli yiyorum canim isterse. Hatta yemek saatim disindada tatli yedigim cok oldu. Sadece beyaz ekmek hic bi sekilde yemiyorum. Tam bugday tarzi ekmekler yiyorum gunde bir iki dilim
Mamaqueen Fatma69 evet benim duzenim su sekilde. Oglen 12 de ilk ogunumu yiyorum. Sonra 4 te aksam yemegimi yiyip bitiriyorum. Ertesi gun oglen 12 ye kadar yemiyorum
Melis84 Günaydın 67.400 çıktım bu sabah 😵💫 bayram öncesi 65 e düşmüştüm. Neyse umarım haftaya tekrar 65 olurum
Anonim11 Kahvaltımı da şimdi yaptım,akşam erken kapattığım için erken yaptım,yulaflı 1 yumurtalı omlet,5 zeytin 1 ceviz,yarım pişi🙈 Okuldayım ve bol bol çay içeceğim maalesef 😄 suyu çok içemem öğleye kadar ama eve geçince 2 litreyi tamamlarım mutlaka😊
Zeyzey2019_ Anonim11 71.95 geldim. Ben de varım. 2. 5 aydır diyetteyim. 82.4 den düştüm. Biraz buradan motive de olurum inşallah
Anonim11 Zeyzey2019_ hoş geldin canım,bize de Motivasyon şart,inşallah 1 aya kadar 5-6 kilo veriririz☺️
Zeyzey2019_ Anonim11 inanın gidiyor. Ben kilo vermeye başlayınca çok şaşırmıştım. İstikrar çok çok önemli. 1 hafta yapıp sonra eski düzene dönünce hemen alınıyor. Bir de akşam erkenden yemek yeme olayını bitirmek ve gün içinde yapabildiğimiz kadar spor yapmak da çok önemli.
Mirage91 Anonim11 günaydınlar ben de cuma günü başlayacağım ilk kez yapacağım can aydoğmuş astrolog cuma saat 15:30-16:30 arası olarak vermiş diyete başlama gününe 🤣🤣 ilk kez yapacağım saat 11 de kahvaltı akşam 7 de akşam yemeği peki sınırsız mı nescafler, maden suları süt ürünleride tüketiliyor mu bu diyette bana biri süt ürünleri yok demişti. Gün içinde saat saat nasıl besleniyor sunuz menü örneğiniz var mı
0hem7dem Anonim11 ben 2 gün daha kafa tatili yapcam pazartesi başlıyorum inşallah her pazartesi olduğu gibi 😂
Anonim11 Zeyzey2019_ spor çok yapamıyorum ya😣 evdeki koşu bandında 15 dk kadar bari yürüyüş yapmaya çalışacağım,biraz olsun etki eder belki😄 bol su içiyorum zaten bakalım ya. Bir de şey soracağım mesela ben az önce kahvaltı yaptım yanında çayla birlikte 1 tane bayram çikolatası yedim,sen hiç mi yemiyordun? Bana yiyerek kilo verme lazım😄😄 en azından böyle minik kaçamaklar yapabiliyorum maalesef
Zeyzey2019_ Anonim11 diyetisyenim öğlen kahvenin yanına 1 kare bitter vermişti. Ama ben çikolatayı çok sevdiğim için yerine hurma yemiştim. Çünkü 1 kare beni asla kesmezdi ve tüm paketi yerdim. Ama 15 günde 1 serbest gün zamanım vardı o zaman istediğim kadar yiyordum fakat bu da kötü oldu benim için. Şu an 66 68 arasını görecekken o 1 günde yediğim şeyler yüzünden hala 71 lerdeyim.
Anonim11 Zeyzey2019_ ya ben ara öğünleri çok sağlıklı bulmuyorum. “Can Boğazdan Çıkar” diye bir kitap okudum sürekli minik sağlıklı atıştırmalıklar bile olsa mideyi boş yere yoruyor,önceki yediklerimizin sindirimi sekteye uğruyor yazıyordu,mantıklı geldi. O yüzden kahvaltımın hemen akabinde yedim bir çikolata ve akşam yemeğime kadar kalorisiz içecek dışında bir şey yememeye çalışacağım,tabii zor oluyor biraz ama deneyeceğim inşallah
Busra_27_34_ Anonim11 ben diyetle uğraşmıyorum çünkü yemek yemek bir sanat ve ben bu konuda çok iyi bir sanatçıyım 😂 Ama zayıflamak için bir şey yapmam gerekiyordu bir haftadır yemek yemeden hemen önce dişlerimi fırçalıyorum sofraya oturduğum da yemek tadını alamadığım için çok yemiyorum her aciktikca bunu yapıyorum ve su sürekli içiyorum bir haftada 56 kilodan 53.7 kiloya düşmüşüm bugün tartıldım bende işe yaradı bide siz deneyin isterseniz 🤭☺️
Anonim11 Busra_27_34_ ya evet yine okuduğum başka bir kitapta ısrarla bunu vurguluyordu yazar,yemekten önce mutlaka diş fırçalayın diye,tabii o yiyeceklerdeki suyu daha çok çıkarmaya yarayacağından dolayı söylüyordu ama zayıflığa da yarayabilir. Mutlaka deneyeceğim hep aklımdaydı ama denememiştim hiç.
Busra_27_34_ Anonim11 sigara bırakmada bile yardımcı olduğunu duymuştum bende yemekte işe yaradı çok bir kilom yok zaten bir iki kilo daha versem kafi🤭