Ceyder myboy bendede cok büyük bir fark yok sadece sütümü su içmeye borçluyum pek ilacın etkisi yok gibi
Glsm30 Adssmom buna ek olarak baş dönmem vardı. Doktora gidip kan değerlerime baktırdım. Emzirmeden dolayı vitaminlerim ve minerallerim düşmüş. Demir ilacı, D vitamini ve magnezyum verdi. Bir an önce doktora gidip değerine baktırmadı tavsiye ederim.
Glsm30 pamukseker_ eğer kan ilacını aç karna alırsanız kilo aldırmaz. Tok karna alırsanız kilo aldırır. Diğer vitamin ilaçları tabi ki kilo yapar
Terazianne06 Cillop75 valla bilmiyorum ki onu kullanmadığım bşr dönem olmadı aslında doğum yaptığımdan beri kullanıyorum kadın doğum doktorum al mutlaka demişti direk aldım . Sütüm çok şükür güzel
yldzseldaa Dunyayigeziyorum 68 tim 250 tablet yani 1 şişe tablet kullandım şuan 2. Ye geçtim yine 68 kiloyum
aslansmomm Alputkan bende lacmix kullandım 4 ay doğumdan sonra doktorum önermişti, sütümde baya fark ediyormuş bırakınca anladım. İlaç 200 tl di en son şimdi daha da artmıştır bütçem dayanmadığı için bırakmak zorunda kaldım
Alputkan aslansmomm Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için elimdeki bitince bide onu deneyeyim o zaman.
NilSare Adssmom i mom latte kullanıyorum bitkinlik bende de var allerjik bebek annesiyim ve diyetteyim .Ona bağlı benimkisi o yüzden kalsiyum takviyesi de alıyorum.
tmrskbr Adssmom gebelik sonrası emziren anneler için İngiltere menşei li bir vitamin kullanıyorum iyi geldi
Cillop75 Terazianne06 sürekli kullanimda bir zararı olmaz dime ben demir hapimla beraber kullansam sorun olurmu