BaharSancak Dolores saç dökülmesi herkese oluyor nerdeyse özellikle emzirme döneminde ve 4 5. Aylarda 8. Aydan sonra azalmaya başladı. D vitami kan ilacı doktor bana yazmıştı kullanılabilir 🤗
Milkshake Dolores hormon değişimi ve demir alımını kestiğimiz için saç dökülmesi oluyor büyük olasılıkla ben yaşamadım diyenilirim nerdeyse bu sayede
Yagmurpars Pregnacare öneririm ımom katet kullandım ama onun kadar etkili değil fişek gibi oluyorsunuz içince
Pericikk Adssmom doktorum doğumdan sonra ocean mummy multivitamin, demir ilacı ve d vitaminine devam etmemi söyledi 8 ay oldu hala kullanıyorum bir ara bıraktım oturduğum yerden zor kalkıyordum emzirdikten sonra bir halsizlik çöküyordu geri başladım
Babyfacee Adssmom kansızlık olabilir doğum sonrası Demir ilacı kullandınız mı ve kan sayımı yaptırdınız mı? Doğumda bir miktar kan kaybı oluyor çünkü. (hemşireyim)
Bsraa35 mrymdorkk17 bende 3-4 gün oldu kullanmaya başlayalı oruç tutuyorum sütüm azalmasın artsın diye aldım bakalım
yldzseldaa Dunyayigeziyorum 68 tim 250 tablet yani 1 şişe tablet kullandım şuan 2. Ye geçtim yine 68 kiloyum
Dunyayigeziyorum Vallaji hem doğumda kaybediyoruz Hem emzirirken eğer vitaminleri almazsanız benim gibi 30 yaşında dizinizde ağrır başınızda.erken yaşta kemik erimesinde başlar
Gizemkuzey7 Ocean mummy ve K2 trio artı demir vitamini kullanıyorum hamileliğimde başladım ve oğlum memeyi bırakana kadar devam dedi doktorumuz
Sadem01 Adssmom hamile iken kullandığım vitaminlere devam ettim.dogum ettikten sonra bir süre ihmal ettim hemen ağrılar saç dökülmesi başladı.tekrar kullanmaya başladım. Gyno Ferro Sanol İmom Omega Osteocare Bu üç ilacı düzenli kullanıyorum kendimi çok iyi hissediyorum