Dunyayigeziyorum Vallaji hem doğumda kaybediyoruz Hem emzirirken eğer vitaminleri almazsanız benim gibi 30 yaşında dizinizde ağrır başınızda.erken yaşta kemik erimesinde başlar
Gizemkuzey7 Ocean mummy ve K2 trio artı demir vitamini kullanıyorum hamileliğimde başladım ve oğlum memeyi bırakana kadar devam dedi doktorumuz
Sadem01 Adssmom hamile iken kullandığım vitaminlere devam ettim.dogum ettikten sonra bir süre ihmal ettim hemen ağrılar saç dökülmesi başladı.tekrar kullanmaya başladım. Gyno Ferro Sanol İmom Omega Osteocare Bu üç ilacı düzenli kullanıyorum kendimi çok iyi hissediyorum
balliordek Ben vitamin yutamadığım için marketlerde satılan lactamil’den almıştım düzenli kullanımla faydasını vücudumda gördüm üstelik tadı da çok güzel hem de sütün kalitesini arttırıyormuş
Ceyder myboy bendede cok büyük bir fark yok sadece sütümü su içmeye borçluyum pek ilacın etkisi yok gibi
Nurcugum Serapy benim çok fena saç dökülmem var . Baya azaldı . Ocean momy kullanıyordum bitince tekrar almadım . Neden kaynaklı saç dökülmesi biliyor musunuz ?
Glsm30 Adssmom buna ek olarak baş dönmem vardı. Doktora gidip kan değerlerime baktırdım. Emzirmeden dolayı vitaminlerim ve minerallerim düşmüş. Demir ilacı, D vitamini ve magnezyum verdi. Bir an önce doktora gidip değerine baktırmadı tavsiye ederim.
Glsm30 pamukseker_ eğer kan ilacını aç karna alırsanız kilo aldırmaz. Tok karna alırsanız kilo aldırır. Diğer vitamin ilaçları tabi ki kilo yapar
Terazianne06 Cillop75 valla bilmiyorum ki onu kullanmadığım bşr dönem olmadı aslında doğum yaptığımdan beri kullanıyorum kadın doğum doktorum al mutlaka demişti direk aldım . Sütüm çok şükür güzel