Adssmom Oğlum 1 buçuk aylık kendimi aşırı yorgun ve bitkin hissediyorum :( Sizler de bu durumu yaşıyor ve bu süreçte vitamin kullanıyor musunuz? Memnun kaldığınız vitaminler var mı? Belki o biraz beni toparlar diye ümit ediyorum 🥲
2cucukanasi Adssmom imom latte aldım henüz başlamadım 29 aylık bi oğlum ve 21 günlük bi kızım var bedenimden ruhum çekilmiş gibi hissediyorum umarım işe yarar
edaaydinm Adssmom eczacı bir anne kullandığı önerdiği vitaminleri söylüyordu . dogallannelik sayfasında Bende omega aldım birde demir gerçekten doğumdan sonra çok düşüyor mutlaka al demişti bana aldım dinçlik geldi enerjim yükseldi sanki , sonuçta doğumda kaybediyorsun
brcmlnd Adssmom bende cok yorgun surekli hasta olacak gibi hissediyordum pregnacare kullanmaya basladim cok farketti bi arastirmanizi tavsiye ederim
Terazianne06 Adssmom ben Demir takviyesi kullandım bebeğim 5 aylık ona Demir takviyesi vermeye başlayana kadar devam ettim . Onun dışında omega3 kullandım ve b12 brewer yeast
Crescenth Merhaba,Doktorum emzirme sürecim boyunca elenatal 3 kullanmamı tavsiye etti her gün düzenli kullanıyorum çok faydasını gördüm tabiki doktorunuza ayrıca bu vitamini danışabilirsiniz.
Glsm30 pamukseker_ eğer kan ilacını aç karna alırsanız kilo aldırmaz. Tok karna alırsanız kilo aldırır. Diğer vitamin ilaçları tabi ki kilo yapar
yldzseldaa Crescenth ben solgar ve imom latte kullanıyorum hem süt artırıyor hem enerji veriyor tamamen bitkisel
mrymdorkk17 Bende kullanmayı düşünüyorum 6aylik oğlum uykumuz yok gibi çok halsizlik oluyor imom latte kullanan varmı başka onu dusunuyorum bende
Serapy mrymdorkk17 Ben imom latteyi 3 aydır kullanıyorum. Saç dökülmeme enerjime katkısı olduğunu düşünüyorum tavsiye ederim 👍🏻
Bsraa35 mrymdorkk17 bende 3-4 gün oldu kullanmaya başlayalı oruç tutuyorum sütüm azalmasın artsın diye aldım bakalım
Nurcugum Serapy benim çok fena saç dökülmem var . Baya azaldı . Ocean momy kullanıyordum bitince tekrar almadım . Neden kaynaklı saç dökülmesi biliyor musunuz ?
Ceyder yusufmertmom Adssmom lacmix kullanıyorum doktorum yazmıştı memnunum ama bu bitince elenatel 3 alicam