Keremceylan 11 de kahvaltı bazen geç oluyor 12 gibi ara ögün saatimecede 1büyük boy kupa yeşil çayımı demliyorum üstüne de bir çay kaşıgının ucuyla zencefil yine aynı miktarda zerdeçal ve çubuk tarçın ekliyorum kırıp küçük bir miktar dal bir litre su içiyorum 2 gibi ara ögünümü yapıyorum ya bir elma toz tarçın serpilmiş yada bir tahıllı patlak yada lifelayt barlardan yiyorum bazende yulaflı kurabiye yapıyorum meyveli ara ögün olark onu yiyorum bunları her gün dönüşümlü yaparım yanında içicek olark da maden suyu yada bir hindistan ceviz yagıyla kahve yada bir çay bardagı tarçınlı zencefilli ayran sıvılı ara ögün olması şart çünki bu beni 5 e kadar tutuyor bul su benim su miktarım genelde 1.5 litre oluyor çok içemiyorum çünki daha fazlası suyu ama bu arlarda ara ögünlerle birlikte sıcak içicek çaylar zaten var 2 litre olurdur sanırım ve 5de yine ya ayran içiyorum akşam yemegini 6.30gibi yapmış oluyorum genelde yada bazende 5 deki ara ögünümün yerine yemegimi yerim zaten midem küçülünce yemek bile yiyemiyorum bir kase çorba içerim yanınada 4 5 kaşık salata koyarım ve gece yatarkende yesil çay sade yada kiraz sapı içerim demleyip günü kaptırım akşam 11de. Birde 3de sporumu yapıyorum genelde yapamdıgım zamnda akşam yaprım benim bu şekilde oluyo bu şekilde bir programla 72den 64de düştüm