minesz21 Mehmetereninannesi bende varım zaten hali hazırda diyetteyim leslie de yapıyorum beni de yazabilirsin. İsmim emine🥰 2 ay kadar önce başladım 77 kiloydum şuan 68 kiloyum hedef 58-60 😊
Bhra Kizlar ramazanda 45 dakika bu videoyu uygulanabiliyor musunuz?:( Çocuk misafirler derken fırsat ölümü bilmiyorum ama doğumda aldığım kilodan çok sıkıldım:( Acaba 30 dk Lk olanını mi yapsam?
Mehmetereninannesi Bhra 40 dakika yapacağız iftardan sonra ne zaman istersen yapabilirsin savura kadar vaktin var sonuçta
Bsrtncsy Mehmetereninannesi merhaba.Bende katılmak istiyorum.Post açtığınızda beni de etiketler misiniz ☺️
Cgdmltr93 Nik_mik_yok gitmiyor bacım dün tekrar başladım geçen hafta çok misafirim geldi ister istemez kaçamak oldu. 98 im şuan
Irmakefe Mehmetereninannesi canım ramazanda gün içinde yapsak olurmu iftardan sonra teravih falan varya bence vakit olmaz gibime geldi
Mehmetereninannesi Irmakefe Farketmez ben oruç tutacağım için zorlanırım diye bir çok kişi zorlanır diye iftar sonrası dedim
MatmazelDeniz Mehmetereninannesi beni sürekli etiketle nolur biri bana yap desin yapayim yoksa işten güçten unutuyorum
Sessizol Mehmetereninannesi bemde cok yapmak istiyorum ama 4 aylık bebeğim emziriyorum vaşlahi doğuma 62yel gittm cıktım 59dum suan 65 olmuşum ve git gide artıyor kendimi beğenmemeye başlıyorm bende varııııımmmmm
Mehmetereninannesi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Zaten Leslie evde yürüyüş spor anlamına geçiyor yürüyüş bandında yürümek yerine liste yapabilirsiniz
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mehmetereninannesi Hayır alakası yok. Leslie benim için basit haraket sadece. Beni koşu bandı kadar yormuyor, ksou bandında harcadığım eforu hiç desteklemiyor.
Toprak-hira59 Mehmetereninannesi benide yazın benideee 😅 rakipleserek yaparsak basarabiliriz bence. Yoksa ben 2 gun yapar 3 gun bırakırım 😂🤣