iremyy Woody Alınmasa da olur. O parçayı kılıf gibi düşünebilirsiniz. :) Anladım, ben sizi Konya’dasınız diye biliyorum vadiyi anlayınca falan şaşırdım biraz. Gelip gidiyorsunuz değil mi buraya?
Woody iremyy Tamam o zaman. Tesekkurler. Evet Konyadayim. Çocuktan onc gunubirlik bile geliyordum ama çocuk ve covid ikilisi ile tren zor, araba daha zor 🤷♀️🤷♀️
iremyy Woody Rica ederim. Haklısınız zor, çok özlemişsinizdir. Ben buralı değilim ama tayin çıkınca, buradan gidince çok özleyeceğime eminim burnumda tütecek.
Woody Dkk xiaomiyi esime gosterdim. Parkta milletin çocugu gelip azcık bineyim diyecek, oradan oraya atacak, kirilacak, 1 scooter için dertlenmeyelim dedi😀böyle şeylerin ucuzu alinirmis. Sanırım decathlon alirim ama asssla bu ay alamam. Tukendim
Woody Laden ben soğuk nevaleyim ya Eşim sag olsun biraz gevsetti beni ama bu kadar oldu Psikologla bunu konuştuk bugün 😀🙈
Laden Woody aaaa ne dedi peki? Yani bilemiyorum insanın huyu nasılsa öyle gidiyor bence. Bende aksine çok sıcak kanlıyımdır mesela. Bu da beni rahatsız ediyor açıkçası☺️
Furkan27 Woody ben aldım gayet güzel kullandı cesmesinden baya su geliyordu 7 8 delikten ama şimdi 2 delikten geliyor sadece oda kuzenim içinde su olmadan çalıştırdı zaten üzerindede yazıyor susuz calistirmayiniz diye bizim hatamizdan bozuldu yani normalde gayet iyiii
SweetPaw Woody Hazir E bebek indirimi var kim neler önermiş diye yorumlar arasında gezinirken denk geldim bu soruya. insana scooter için küçük gibi geliyorlar gözünde canlanmiyor ama çok güzel binebiliyorlar. ☺️ Ben belki sevmez beceremez diye çok sıradan birşey almıştım. Cool wheels bizdeki. Çok iyi sağlam çıktı scooter çok memnunum. İki haftadır evin içinde turluyor baya baya alıştı denge kurmaya çalışıyor vs faydali da oluyor epey. Tam zamanları bence yavaştan alışıp başlamak için
Woody SweetPaw Merhabaaa, uyumadan önce sizi etiketleyeyim dedim. Sonra sabah dedim, bir baktım yorum var. Böyle aldığınız şeyleri bana da soyleyin ama lütfen 😀😀 O zaman geciktirmeden alayim. Kac kere düştü? 😀😀😀
SweetPaw Woody Coktan biraz az 😂 ama bu ara çok fazla atıyor kendini yere düşüyormuş gibi sonra getirip orasını burasını opturuyor çoğu senaryo gereği oldu yani😂 ben bunu coook önce aldım ya,aldığımda daha yürüme arkadaşıni yeni yeni kullanıyordu öyle soyleyeyim de deliligimi anla 😂 paylaştığın matkabı aldım mesela gelmedi henüz,birde pilsanin bir bisikleti var pedalsiz denge için yine ilk arabam küçük geliyor artık öyle birşey mi alsam diye bakıyorum sonra gözüm akülülere kayıyor havalarda ısınıyor diyorum sonra okadar çok alışveriş yaptım ki bu ara hesap ekstresini düşünüp durduruyorum kendimi. 😬 Çay seti aldım ince belli 😂😂 oğlumla oturup beraber çay içip koyun shaun izleyip gülüyoruz, tabi sizin hanimefendilerin zaten vardır öyle oyuncakları biz yeni yeni geçtik mutfak meselesine😂
Woody SweetPaw azcık ilgilense matkap ben de alacaktım ama ben de 2 sene sonrası icin 3 katli ev aldim. 🙄 Denk geldikce alıyorum ben de. Bisiklete ben de baktim. Alalim mi, napalim, bilemiyorum 😀😀😀
Woody SweetPaw bu arada kızım da sürekli dusup uf uf diye geliyor. 1 haftadır asi yeri opuyoruz🙄🙄 Kahve, yemek, evcilige alistirmaya calisiyorum. İnşallah basaracagim. Sabah kalkar kalkmaz kizim yaptı kahvemi. Fincaninin icine balon koydu, verdi😀😀