inciay Woody Sürer emin olun, zor bir sistemi yok zaten bildiğiniz gibi. Ancak emin olamıyorsanız oturaklı scooter modelleri var onlara bakabilirsiniz. Bisiklet mantığı tek fark pedalsız.
SweetPaw Woody Hazir E bebek indirimi var kim neler önermiş diye yorumlar arasında gezinirken denk geldim bu soruya. insana scooter için küçük gibi geliyorlar gözünde canlanmiyor ama çok güzel binebiliyorlar. ☺️ Ben belki sevmez beceremez diye çok sıradan birşey almıştım. Cool wheels bizdeki. Çok iyi sağlam çıktı scooter çok memnunum. İki haftadır evin içinde turluyor baya baya alıştı denge kurmaya çalışıyor vs faydali da oluyor epey. Tam zamanları bence yavaştan alışıp başlamak için
Laden Woody merhaba woody🌺 Bisiklet pandalı olandan var bizde. Bu yıl muhtemelen pedallı olarak kullanabilir. Bisiklet almayı düşünüyordum ama önce pandalıyı kullanabilecek mi ona bakacağım. scooter ise şu kalın plastik olanlardan var. Geçen yaz epey sürdü çokta eğlendi. Yani ikiside olabilir☺️
iremyy Woody Merhaba. Oyuncak lavabo hakkında bilgim yok :) Amaa scooter önerebilirim. Bence güzel oyalıyor çocukları en azından Yiğit kesinlikle scooter ile vakit geçirmeyi seviyor. Parka, vadiye falan gittiğimizde alıyoruz hep yanımıza. Decathlon’dan almıştık birde ayrıyetten Xiaomi Mitu var bizde. Memnunuz kesinlikle.
Woody iremyy çok teşekkürler. Kac aylikken binmeye basladi? Vadindiyince aklima geldi. Ankarada misiniz
iremyy Woody Henüz iki yaşında bile değildi galiba tam zaman hatırlamıyorum. 🙈 Evet, Ankara’da yaşıyorum. :)
Woody iremyy aa super. Decathlondaki hangi model? Bir de marka marka güvenlik vs mi değişiyor? Yoksa malzeme kalitesi mi? Burnumun direği sizladi Vadiyi okuyunca. Kaç yil oldu gitmeyeli
iremyy Woody https://www.decathlon.com.tr/p/b1-cocuk-scooter-2-4-yas/_/R-p-15620 Dikmen Vadisi, sık gideriz :) Ankara’da falan mı okudunuz?
Woody iremyy çok teşekkürler. Bunu aldıktan sonra renkli farkli bir parca daha mi almaliyiz? Hayatimin ilk 24 yili Ankaradaydim. Ise başlayınca sehir degistirdim☺️
iremyy Woody Alınmasa da olur. O parçayı kılıf gibi düşünebilirsiniz. :) Anladım, ben sizi Konya’dasınız diye biliyorum vadiyi anlayınca falan şaşırdım biraz. Gelip gidiyorsunuz değil mi buraya?
Woody iremyy Tamam o zaman. Tesekkurler. Evet Konyadayim. Çocuktan onc gunubirlik bile geliyordum ama çocuk ve covid ikilisi ile tren zor, araba daha zor 🤷♀️🤷♀️
iremyy Woody Rica ederim. Haklısınız zor, çok özlemişsinizdir. Ben buralı değilim ama tayin çıkınca, buradan gidince çok özleyeceğime eminim burnumda tütecek.
Woody Dkk xiaomiyi esime gosterdim. Parkta milletin çocugu gelip azcık bineyim diyecek, oradan oraya atacak, kirilacak, 1 scooter için dertlenmeyelim dedi😀böyle şeylerin ucuzu alinirmis. Sanırım decathlon alirim ama asssla bu ay alamam. Tukendim
Woody Laden ben soğuk nevaleyim ya Eşim sag olsun biraz gevsetti beni ama bu kadar oldu Psikologla bunu konuştuk bugün 😀🙈