iremyy Woody Henüz iki yaşında bile değildi galiba tam zaman hatırlamıyorum. 🙈 Evet, Ankara’da yaşıyorum. :)
Woody iremyy aa super. Decathlondaki hangi model? Bir de marka marka güvenlik vs mi değişiyor? Yoksa malzeme kalitesi mi? Burnumun direği sizladi Vadiyi okuyunca. Kaç yil oldu gitmeyeli
iremyy Woody https://www.decathlon.com.tr/p/b1-cocuk-scooter-2-4-yas/_/R-p-15620 Dikmen Vadisi, sık gideriz :) Ankara’da falan mı okudunuz?
Woody iremyy çok teşekkürler. Bunu aldıktan sonra renkli farkli bir parca daha mi almaliyiz? Hayatimin ilk 24 yili Ankaradaydim. Ise başlayınca sehir degistirdim☺️
iremyy Woody Alınmasa da olur. O parçayı kılıf gibi düşünebilirsiniz. :) Anladım, ben sizi Konya’dasınız diye biliyorum vadiyi anlayınca falan şaşırdım biraz. Gelip gidiyorsunuz değil mi buraya?
Woody iremyy Tamam o zaman. Tesekkurler. Evet Konyadayim. Çocuktan onc gunubirlik bile geliyordum ama çocuk ve covid ikilisi ile tren zor, araba daha zor 🤷♀️🤷♀️
iremyy Woody Rica ederim. Haklısınız zor, çok özlemişsinizdir. Ben buralı değilim ama tayin çıkınca, buradan gidince çok özleyeceğime eminim burnumda tütecek.
Woody Dkk xiaomiyi esime gosterdim. Parkta milletin çocugu gelip azcık bineyim diyecek, oradan oraya atacak, kirilacak, 1 scooter için dertlenmeyelim dedi😀böyle şeylerin ucuzu alinirmis. Sanırım decathlon alirim ama asssla bu ay alamam. Tukendim
Woody Laden ben soğuk nevaleyim ya Eşim sag olsun biraz gevsetti beni ama bu kadar oldu Psikologla bunu konuştuk bugün 😀🙈
Laden Woody aaaa ne dedi peki? Yani bilemiyorum insanın huyu nasılsa öyle gidiyor bence. Bende aksine çok sıcak kanlıyımdır mesela. Bu da beni rahatsız ediyor açıkçası☺️
Furkan27 Woody ben aldım gayet güzel kullandı cesmesinden baya su geliyordu 7 8 delikten ama şimdi 2 delikten geliyor sadece oda kuzenim içinde su olmadan çalıştırdı zaten üzerindede yazıyor susuz calistirmayiniz diye bizim hatamizdan bozuldu yani normalde gayet iyiii