Woody Laden ben soğuk nevaleyim ya Eşim sag olsun biraz gevsetti beni ama bu kadar oldu Psikologla bunu konuştuk bugün 😀🙈
Laden Woody aaaa ne dedi peki? Yani bilemiyorum insanın huyu nasılsa öyle gidiyor bence. Bende aksine çok sıcak kanlıyımdır mesela. Bu da beni rahatsız ediyor açıkçası☺️
Woody Dkk xiaomiyi esime gosterdim. Parkta milletin çocugu gelip azcık bineyim diyecek, oradan oraya atacak, kirilacak, 1 scooter için dertlenmeyelim dedi😀böyle şeylerin ucuzu alinirmis. Sanırım decathlon alirim ama asssla bu ay alamam. Tukendim
Furkan27 Woody ben aldım gayet güzel kullandı cesmesinden baya su geliyordu 7 8 delikten ama şimdi 2 delikten geliyor sadece oda kuzenim içinde su olmadan çalıştırdı zaten üzerindede yazıyor susuz calistirmayiniz diye bizim hatamizdan bozuldu yani normalde gayet iyiii
SweetPaw Woody Hazir E bebek indirimi var kim neler önermiş diye yorumlar arasında gezinirken denk geldim bu soruya. insana scooter için küçük gibi geliyorlar gözünde canlanmiyor ama çok güzel binebiliyorlar. ☺️ Ben belki sevmez beceremez diye çok sıradan birşey almıştım. Cool wheels bizdeki. Çok iyi sağlam çıktı scooter çok memnunum. İki haftadır evin içinde turluyor baya baya alıştı denge kurmaya çalışıyor vs faydali da oluyor epey. Tam zamanları bence yavaştan alışıp başlamak için
Woody SweetPaw Merhabaaa, uyumadan önce sizi etiketleyeyim dedim. Sonra sabah dedim, bir baktım yorum var. Böyle aldığınız şeyleri bana da soyleyin ama lütfen 😀😀 O zaman geciktirmeden alayim. Kac kere düştü? 😀😀😀
SweetPaw Woody Coktan biraz az 😂 ama bu ara çok fazla atıyor kendini yere düşüyormuş gibi sonra getirip orasını burasını opturuyor çoğu senaryo gereği oldu yani😂 ben bunu coook önce aldım ya,aldığımda daha yürüme arkadaşıni yeni yeni kullanıyordu öyle soyleyeyim de deliligimi anla 😂 paylaştığın matkabı aldım mesela gelmedi henüz,birde pilsanin bir bisikleti var pedalsiz denge için yine ilk arabam küçük geliyor artık öyle birşey mi alsam diye bakıyorum sonra gözüm akülülere kayıyor havalarda ısınıyor diyorum sonra okadar çok alışveriş yaptım ki bu ara hesap ekstresini düşünüp durduruyorum kendimi. 😬 Çay seti aldım ince belli 😂😂 oğlumla oturup beraber çay içip koyun shaun izleyip gülüyoruz, tabi sizin hanimefendilerin zaten vardır öyle oyuncakları biz yeni yeni geçtik mutfak meselesine😂
Woody SweetPaw azcık ilgilense matkap ben de alacaktım ama ben de 2 sene sonrası icin 3 katli ev aldim. 🙄 Denk geldikce alıyorum ben de. Bisiklete ben de baktim. Alalim mi, napalim, bilemiyorum 😀😀😀
Woody SweetPaw bu arada kızım da sürekli dusup uf uf diye geliyor. 1 haftadır asi yeri opuyoruz🙄🙄 Kahve, yemek, evcilige alistirmaya calisiyorum. İnşallah basaracagim. Sabah kalkar kalkmaz kizim yaptı kahvemi. Fincaninin icine balon koydu, verdi😀😀
SweetPaw Woody bana çok mantıklı geliyor hele ki şu zamanda yatırım gibi birşey oldu artık kitap, oyuncak. Aynı bisiklete mi bakıyoruz acaba hangisine bakıyorsun? Hadi alacakmış gibi konuşalım belki alırız 😂benim bahsettiğim şöyle birşey https://www.hepsiburada.com/pilsan-cross-motor-p-HBV000018434Y
SweetPaw Woody ne aşısı ? Ooh afiyet olsun kızın elinden de daha bir tatlı oluyordur 😂 sende büyüdü artık yaa hissine kapılıyor musun bu ara. Oğlum özellikle son bir aydır daha bir farklı iletişimi olsun,ev içinde bize karşı hareketleri,kurduğu oyunlar vs olsun daha bir büyük çocuk havasında geliyor artık tavırları huzunleniyorum 🥺
SeverusSnape Woody Woody günaydın, çok teşekkürler link için. Aklımda dişçi seti ve veteriner seti de var. Yalnız bu oyuncak 3 boyutlu kalın kartondan sanırım. Daha önce dinozorların olduğu bi oyuncak almıştım böyle 3 boyutlu. Karton bükülüyor, aşınıyor. Oynayamamıştı bile.🤷🏻♀️
Woody SeverusSnape Günaydıiiin, ben de sizin bebisler büyük olunca oynarlar sanmistim. Ben de seneye icin aldim. Bimde bu hafta dişçi seti gordum. 20 tl idi. Doktor seti gibi, disler, birkaç dişçi aleti dalan var
LaraCroft Ennn sevdiğim post konuları valla tek tek okudum desem inanır mısınız? Bu da benim hobim galiba😂 scooter inanılmaz fikir oldu ama düşmesinden çok korkuyorum🤷🏻♀️ birde danışmak istediğim bir şey var kızlar; manyetik bloklar hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyatlarda yüksek baya… Lego batağından yeni çıkmışken bu batağa düşmek mantıklı mı sizce? Woody SeverusSnape Laden ve aklıma gelmeyen diğer herkes😂😍
Woody SweetPaw aa ben buna bakmamistim Baktığımin fiyatı bunun 2 kati🙄🙄 Esim çok sallanan at almak istiyordu. 90 liraya babymallde buldum. O da bu mantikta aslinda dusununce. Gelsin bi, ona gore karar vereyim🙈 Durup dururken scooter alacagım zaten. Masraf masraf masraf🙄😀😀 https://ty.gl/icsfca0c1v
SweetPaw Woody bu da iyiymiş yaa ahsap olması güzel, ben hiç denk gelmemişim buna. Sallanan at o alt kısmından ayrılıp ayrida kullanılabiliyor mu tekerlekli şekilde? Birde ben çok para vermek istemiyorum bu dönem de bu tarz şeyler yaa daha çok sahip çıkamıyor eşyalara ve eve gelen bazı akraba çocukları da oynayip bırakmiyor, giderken kırıp zarar verip gidiyor kıskançlıktan bu konuya bir çözüm bulamadığım için kırılsa da bozulsa da uzmeyecek şeyler almaya çalışıyorum. O nedenle çoğu şey plastik
Woody SweetPaw menenjit son dozu vardi Bitti şükür. Resmen çocuk oldu, çocuk. Aasssla bebek değil artik. Dun avmye gittij. Kendime kanki dogurmusum dedim eşime. Bu güzel mi diye kıyafetten gosteriyorum. İ ih diyip baska bi sey gösteriyor
Laden Woody yaaa aynısını dün bende hissettim. Dün avmye gittik. Mağazalara öyle bir bakıyor ki. Eşim anasının kızı büyüsün biraz daha kesin avm avm gezer alışveriş yaparsınız siz dedi😁
SweetPaw Woody yaaa ama benim gözyaşım pıt🥺 maşallah size ne sanslisin🌸 Biz anca çalgı çengi,tamirat 😒😂😂