Cindy_35 Birdunyabircennetannesi bende aldım ayağıma ya uyucak ya uyucak ağlasa da yırtınsa da kaldırmıyorum 🤷🏼♀️
Birdunyabircennetannesi Cindy_35 Valla aldım bacaklarım koptu uyumadı aldım oturtturdum karşıma derdin ne diye konuşuyorum kendi kendime anlamiyor ama soruyorum belki anlar uyur diye 🤷😅
Kbr11 Ruzgar123 aynı durumdayım oğlan uyuyor bu seferde bizim minik kız nöbet tutturuyor 1 de uyudu 2 ye doğru kalktı emdi yatırdım uyudu ve hala ayaktayız 😔
Roseses Kızım 3 yaşında, saat 03.22 bu saate kadar susadım seni öpeceğim çişim geldi kakam geldi piş piş yap diye 5 kere uyandı, 5. Kez de uyuttum bakalım sabah 8 e kadar 7.8. Kez de kalkar, benim artık uykudan yana umudum kalmadı 😭😭😭
Gmznr2909 Cindy_35 3 aylıktı bir günden bir güne uyku düzeni oturdu şimdi 4 aylıktan ara sıra geç yatıyor 2 gibi ama o zamanda kesintisiz 7 8 Saat uyuyor 11 gibi genelde uyuyor sabah 9 a kadar
Berna0612 Cindy_35 inşallah düzelir yavrularımız Bi an önce iyice dinlensek günü daha verimli geçirsek onlarla keske 🤦♀️
muhendisanne1 Cindy_35 bu gece tak etti ve eşimi gecenin 3 ünde nöbetçi eczaneye gönderdim bay bay night aldı geldi şuan uyuyor ama hareketli en azından ağlamıyor çok şükür , isterseniz sizde bi deneyin bitkisel ve zararı yokmuş
Ilknur-4 muhendisanne1 onu bnde kullandım ama hiç etki etmedi bebeginiz nekadarlık ve hergünmü veriyorsunuz
minikbaykus 1anne2bebek Demeyin lütfen 2 yaşını doldurduk ve sizin yolunuzdan ilerliyoruz hiç uyumazmi bı çocuk. Bide gece uyanıp kaka yapmak ciddi. Artık uykusuzluktan sinirlerim bozuluyor
Cicim Cindy_35 demir eksikliği de uykusuzluk yapıyormuş , bence öncelikle kan değerlerine baktır , bir de baybay isimli dsmlsyı öneren çok oldu