Cindy_35 HM1 nasıl alıştırırsan öyle gidiyor haberin olsun şimdi yaptın yaptın sonrası çok zor en geç 9 yatır bence şimdiki aklım olsa yapardım 😒
Birdunyabircennetannesi Cindy_35 Uyusa şükrediyorum. 03.10 saat şuan ve UYUMAYACAGIM diyor oyun oynamak uyumamak istiyor tam bir uyku düşmanı. 8. Aya gelmek üzereyiz🤷
Cindy_35 Birdunyabircennetannesi bende aldım ayağıma ya uyucak ya uyucak ağlasa da yırtınsa da kaldırmıyorum 🤷🏼♀️
Fay219995 Cindy_35 emmek icinse gece uyumadan önce biseyler yedir karnı doysun hemen uykusuda gelir okader uyanmaz da ben yatmadan yoğurt ekmek yediriyorum gayette uyanmiyo gece bi kere uyanir oda nadir oda söyle once ekmek ici dogra biraZ seker sicak suyla ez üstüne bi iki kasik evde mayanladigin yoğurt koy iyi karıştır ver sankin soğuk yogurt verme karni sanci yapmasin
minikcivcivinannesi Cindy_35 ne kadarlık bebeğiniz , benim 5 ay 8 günlük 4 saatte bir uyanıyor çok şükür. bu konuda benim bebekliğime cekmiş galiba masallah bende hiç uyanmazmışım. Şükürler olsun uykudan yana pek sıkıntı yaşamadım 🧿
Birdunyabircennetannesi Cindy_35 Valla aldım bacaklarım koptu uyumadı aldım oturtturdum karşıma derdin ne diye konuşuyorum kendi kendime anlamiyor ama soruyorum belki anlar uyur diye 🤷😅
Kbr11 Ruzgar123 aynı durumdayım oğlan uyuyor bu seferde bizim minik kız nöbet tutturuyor 1 de uyudu 2 ye doğru kalktı emdi yatırdım uyudu ve hala ayaktayız 😔
Roseses Kızım 3 yaşında, saat 03.22 bu saate kadar susadım seni öpeceğim çişim geldi kakam geldi piş piş yap diye 5 kere uyandı, 5. Kez de uyuttum bakalım sabah 8 e kadar 7.8. Kez de kalkar, benim artık uykudan yana umudum kalmadı 😭😭😭
Gmznr2909 Cindy_35 3 aylıktı bir günden bir güne uyku düzeni oturdu şimdi 4 aylıktan ara sıra geç yatıyor 2 gibi ama o zamanda kesintisiz 7 8 Saat uyuyor 11 gibi genelde uyuyor sabah 9 a kadar
Berna0612 Cindy_35 inşallah düzelir yavrularımız Bi an önce iyice dinlensek günü daha verimli geçirsek onlarla keske 🤦♀️