Roseses Kızım 3 yaşında, saat 03.22 bu saate kadar susadım seni öpeceğim çişim geldi kakam geldi piş piş yap diye 5 kere uyandı, 5. Kez de uyuttum bakalım sabah 8 e kadar 7.8. Kez de kalkar, benim artık uykudan yana umudum kalmadı 😭😭😭
Gmznr2909 Cindy_35 3 aylıktı bir günden bir güne uyku düzeni oturdu şimdi 4 aylıktan ara sıra geç yatıyor 2 gibi ama o zamanda kesintisiz 7 8 Saat uyuyor 11 gibi genelde uyuyor sabah 9 a kadar
Berna0612 Cindy_35 inşallah düzelir yavrularımız Bi an önce iyice dinlensek günü daha verimli geçirsek onlarla keske 🤦♀️
muhendisanne1 Cindy_35 bu gece tak etti ve eşimi gecenin 3 ünde nöbetçi eczaneye gönderdim bay bay night aldı geldi şuan uyuyor ama hareketli en azından ağlamıyor çok şükür , isterseniz sizde bi deneyin bitkisel ve zararı yokmuş
Ilknur-4 muhendisanne1 onu bnde kullandım ama hiç etki etmedi bebeginiz nekadarlık ve hergünmü veriyorsunuz
minikbaykus 1anne2bebek Demeyin lütfen 2 yaşını doldurduk ve sizin yolunuzdan ilerliyoruz hiç uyumazmi bı çocuk. Bide gece uyanıp kaka yapmak ciddi. Artık uykusuzluktan sinirlerim bozuluyor
Cicim Cindy_35 demir eksikliği de uykusuzluk yapıyormuş , bence öncelikle kan değerlerine baktır , bir de baybay isimli dsmlsyı öneren çok oldu
Aysecela Brcklc benimkiler banyo ettiği gün uyumuyorlar resmen açılıyorlar bizde tam tersi etki yapıyor 🤦♀️
Sedaekrem Cindy_35 benimkide 2 aylıktan sbıraz sonra duzene tam girdi gercı normalde de uyuyordu bebegım sancısı olmasaydı ama su an uyku duzeni oturdu mesela gece 00 00 de az yerse 3 gıbı tam yerse 4.00 gibi uyanır bellı olmuyor sonrası 2 saat sonra yanı degısıyor
fn2827 Busrakrts alarji şurubu diye biliyorum bu zadideni.büyük kızım bronşit olmuştu. Kış aylarında çok burnu akardı durmazdı. Doktor hep zadideni verirdi. Gece veriliyor alarjisi azmasın rahat uyusun diye.çok rahat uyurdu deliksiz. sana neden çocuk sağlıklıyken bu şurubu verdi anlamadım.uyku yapıyor evet ama alarjiyi rahatlarsın rahat uyusun diye veriliyor.bende saman nezlesi olduğumda hapını vermişti gece rahat yatayım diye.bende çok güzel uyurdum. belki çocukta rahatsızlık yok diye uyku yapmamıştır.bence kullanma
Busrakrts fn2827 evet alerji surubu uyku yaptigi icin verdi kullanmak istemiyodum ama cok caresiz kaldim bi kac defadir deniyorum ama ise yaramiyo 😔
fn2827 Cindy_35 neden bu zamanın bebeleri uyumaz ki. Hepsinin uykuya alarjisi var sanki.😁6 aylık olduk hiç doğru düzgün uyku nedir bilmiyorum.ufacık bedenleriyle nasıl dayanıyorlar şaşıyorum.
Elferv Cindy_35 kızım 15 aylık 3-4 kez kalkıyor gece hatta bazı geceler iki üç saat uyanık kalıyor oturuyoruz birlikte o konuşuyor bende tek gözüm kapalı dinliyorum😂