Milena11 juniorK teşekkürler🙏🏻 Öncelikle şunu diyim rutine oturtmak çok önemli çok zor yalan yok bazen işten okadar yorgun geliyorum ki ayaklarım kopuyor ama yinede çocuğum için diyorum bişskilde toplayıp kendimi çıkıyorum. Gezme tozma işini yapamıyorum çünkü düzeni bozuluyor misafir bile çok sayılı kabul ediyorum nadiren. 6 ayda bu yazdıklarımı sadece 1 hafta. Covit olduk o zaman yapamadım. Bebeğim 3 günlükken göbeği düştü o günden beri bu şekilde düzenimiz. Tabi arada atak oluyor gaz oluyor diş oluyor bozuluyor mesela bugün akşam 9 dan beri saat başı mama yemek istedi bu saat oldu uyuyamadım ama binde bir yapıyor böyle şeyler
Meryemazra18 Cindy_35 7 bucuk aydır uyutamıyorum artik uyutmaya çalışmak bende fobi haline geldi 3 saat uyutmaya çalışıyorum yarım saat uyumuyor her seferinde başa sarıyoruz. Analık zor değil de bu uykusuzluk çok yorucu 😔
Ikra-5561 Cindy_35 emmek için uyanıyor yoksa tam geri mi ayılıyor.benim kızım 5 ay 20 günlük 2 3 kere uyanıyor
Cindy_35 Ikra-5561 yani emmek için uyanıyor 7 8 kere o kadar alıştı ki onu verince uyuyor geri ama her 30 40 dakika bir kalkıyor neredeyse
Busrakrts 1 buçuk yaşında gece kalkışlarını artk sayamiyorum zombi gibi geziyorum gunduz nasil dayaniyo anlamiyorum , uc gun once doktora goturdum zaditen surup verdi uyusun diye o bile etki etmiyo kafayi yicem ayagimda sallanmak istiyo sabaha kadar 😥😥
Evera Busrakrts bu söylediğiniz şurubun uykuyla ne alakası var bu şurubun içeriği farklı ne için verdi size
fn2827 Busrakrts alarji şurubu diye biliyorum bu zadideni.büyük kızım bronşit olmuştu. Kış aylarında çok burnu akardı durmazdı. Doktor hep zadideni verirdi. Gece veriliyor alarjisi azmasın rahat uyusun diye.çok rahat uyurdu deliksiz. sana neden çocuk sağlıklıyken bu şurubu verdi anlamadım.uyku yapıyor evet ama alarjiyi rahatlarsın rahat uyusun diye veriliyor.bende saman nezlesi olduğumda hapını vermişti gece rahat yatayım diye.bende çok güzel uyurdum. belki çocukta rahatsızlık yok diye uyku yapmamıştır.bence kullanma
929621 Cindy_35 3 gün öncesine kadar 2 3 kere kalkardı şimdi 4 ay 10 günlüğüz inanın kikac kere uyanıyor sayamadım bile
keremaras 929621 benimki de ayni oldu o ara uylu gerilemesi dedikleri sey bu mu acaba 1 hafta olup geciyor diyolardi ona şuan 5.5 aylik bir ara en azindan 10 defa kalksa da 10 bucukta yatardi bana dinlenmeye zaman kalirdi simdi 12 ye dogru zor uyuyor🙄
elif_2021 Milena11 maşallah de kız benimde tam 6 aylık gece uykumuz hiç yok aslında düzenli bı uykumuz vardı sağolsun dişler cikiyo onunda etkisiyle sanırım çünkü çok garip azı dişi çıktı yavrmun uyku yok yani 😑😑😑😑😑
Milena11 elif_2021 ya onlar bizde de oluyor mesela bu grce bir sıkıntısı var belli saat başı mama istiyor normalde gece asla böyle bişe yapmazdı 4 5 saatte bir beslenirdi. Ama genele vurunca düzenli arada bir böyle sıkıntılar oluyor
Efeninanasi Milena11 benımkının kafayı acıyır duş😀haftada 2 kez yıkıyorum o günler zulum😀cin gıbı oluyır çocuk😀
Milena11 Efeninanasi valla mı 😅 1 yaştan sonra öyle oluyormuş diyorlardı sizde erken başlamış demekki😅
Eymen21 10 aylık bir oğlum var doğduğundan beri meme bağımlısı başka türlü uyumuyor gece saat başı kalkiyor. Tam uykuya dalıyorum hop uyaniyor delircek gibi oluyorum eşim de yanimda horul horul uyuyor 1 ay öncesi uyku eğitimi denedim esim sağolsun baltaladi çok yoruldum 😟
Efeninanasi Milena11 valla dogdugundan bei öyle😀hemşire ilk dogumdan sonrakı gun sabah geldı dedı şimdi yıkıycam emzirin 3 saat uyur korkmayın bi getirdi benimkini emzirdim gözler cin gibiydi bi saat uyudu uyumadı😀😀
buselidunya Cindy_35 bebeğiniz kaç aylık, benim kızım 14 aylık ama yaklaşık 2-3 aydır böyle sürekli uyanıyor öncesinde harikaydı uyku düzeni😮💨
Berna0612 Cindy_35 benim kızım 3 buçuk yaşında gece üç defa kalkar miniğim de 4 aylık oda 3 defa kalkar uykusuzluktan mala bağlıyom arada ☺️