Makbuss Nimiko aynen canları sagolsn hepsinin insanoğlu olmayanı istiyor işte Rabbim de hayırlısını versn
ebrupoyraz Makbuss 3 tatlı kız büyüyünce üçüde size mükemmel birer arkadaş Rabbim evlatlarımızı korusun sağlıkla büyütün inşallah ☺️
Yagizmomms Hirabebek Ay benimkide kız güzeli 😂 ya pembe, sarı giydireyim hemen kız mi diyorlar. Kirpikler upuzun kıvrık falan böyle , bide ben ona kulakları kepçe diye bandana aldm bildiğin kız yani 😂😂 Banada arkası kız diyorlar ama bakalm 😊
Hirabebek Yagizmomms haha 😁😂 genelde öyle olurmuş ya 🙈 benim kızımı geçen bi amca delikanlı diye sevdi 😂
PrensesRavza Makbuss Benim kızıma da öyle diyolar ama benim ilk bebeğim kuzenime öyle dediler ikinci de kız oldu sanırım pek doğruluğu yok bende biraz zaman geçtikten sonra ikinciyi merak ediyorum 😀
PrensesRavza Makbuss Amin ama 3 kız çocuğu çok önemli Allah'a hayırlı kul size hayırlı evlat olsunlar inşallah cennetinizin anahtarları benim annemler 7 kız kardeşler ve dedem onları hiç incitmezmis kız çocuklarının yeri her zaman ayrı 😍
Makbuss PrensesRavza öyle kız çocuğu gibi varmi herseyine hayatta evladın arkadaşın yardimcin... 😍 Allah acılarını gostermesin