Nimiko Makbuss 3 kızdan sonra oğlum oldu suan 4 ay 20 gunluk ballı kaymak gıbı bışey 3 kız 1 erkek burun üstündeki çizgi dıkıneyse erkek enine olursa kız dıyolar bazılarıda
Makbuss Nimiko masalla darısı başıma inşallah çok hevesleniyorum kot pantolonlu erkek çocuklarına ya çok yakışıyor 😍
MuhammedAmine Makbuss bir erkek bebeğimi kaybettim bir oğlum var şimdi oğlumda da var arkası yine erkek diyorlar 2. Çocuğu Rabbim nasip edermi bilmem bir kızım olsun isterim ama herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlatlar olsun yeter . Böyle şeylere inanmıyorum tek inandığım en çok ne istiyorsak Rabbim onunla sınıyor sanki bu yüzden özellikle böyle konularla kafamı meşgul etmemeye çalışıyorum sanada bunu tavsiye ederim . Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin
ATC Makbuss bizde de kuyruk sokumunda morluk varsa peşine erkek derler 😊 hayırlı olsun Allah iki meyveyi de tatdırsın 😊
SelimliAnne Makbuss yadırgamıyorum da böyle bi şey gerçek olabilir mi sizce cidden? 😊 lütfen inanmayın he deyip geçin
Mineebd Makbuss 7 aylık oğlum var, onunda burnunun üstünde damarı belirgin. Gören arkası erkek diyor, şuan 11 haftalık hamileyim cinsiyet henüz belli değil ama bende erkek gibi hissediyorum belli olunca yazarim bakalim dogru mu degil mi 😁
deletedmom173 Makbuss sormayın ya ilki zaten çok zor yaşına girecek hala kucak derdimiz bitmedi hem birisi kucakta birisi karnımda zor eşimde istiyor ama ben hazır hissetmiyorum herkeste bir telaşe hadi yapın hemen deşiğiniz gibi
Nurdanhakan Makbuss insanlar hep der zaten bekarken ne zaman evlencen derler evlenirsin nezaman çocuk derler Doğum yaparsın ay kız ise bi erkek olsun erkek ise bide kız yap derler bebek ayaklarını hraket ettirir ay bu kardeş istiyor derler yalandan kadınları kandırırlar süt korur derler sırf bi çocuk daha yapsın DİE ama süt asla korumaz (tecrübe ile sabit kondom bile korumadı hamileyim suan) çok kilo alırsan kız az alırsan erkek derler erkek çocuk anneyi güzelleştirir DİE bi safsata gezer ortada sırf erkek çocuğu ön plana atmak için bu arada bi Oğlum var allah gönlümü biliyor kız evlat istiyorum ama rabbim ne verirse basımızın tacı bu varsayımlar yanlış bu Aslı olmayan teorilerle çocuk yapmayın
thelake Makbuss Batıl inanç bunlar bacım arkadaşımın 3 oğlu var 3. Oğlunda da vardi mavi leke ama k izi oldu🤣
Hirabebek Makbuss benim kızımın da var o mor damardan ama bilemedim 😁 arkasının erkek olduğunu kızımın erkek tipli olmasından anlıyoruz 😂
Yagizmomms Hirabebek Ay benimkide kız güzeli 😂 ya pembe, sarı giydireyim hemen kız mi diyorlar. Kirpikler upuzun kıvrık falan böyle , bide ben ona kulakları kepçe diye bandana aldm bildiğin kız yani 😂😂 Banada arkası kız diyorlar ama bakalm 😊
ebrupoyraz Makbuss yani bence burnunun üstündeki çizgi ile arkasından doğacak bebeğin cinsiyetinin tahmini tamamen batıl bir inançtır ne alakası var bence siz bakacak gücünüz varsa 4.çocuğu düşünün arkası erkek diye değil
Nimiko Makbuss kım istemezkı hem oğlu olsun Rabbım ıkı meyvedende tattırsın derler inşallah gönlunuze gore versin inşallah ben hamıleyken bebek mağazasına gidince hep kız reyonuna gidiyordum sonra aklıma geliyordu erkek olduğu Bi garıp hissediyodum alışmışız kız reyonuna🤭