thelake Makbuss Batıl inanç bunlar bacım arkadaşımın 3 oğlu var 3. Oğlunda da vardi mavi leke ama k izi oldu🤣
Eceock Makbuss aaa kizim 4bucuk aylik evet burnunun üstünde cizgi vR. Hatta durup durup bakıyordum niye boyle diye. Cok sasirdim
deletedmom173 Makbuss benim oğlumda da var herkes ikincisi yine erkek diyorlar ama ben düşünmüyorum artık bakalım hayırlısı artık ben küçükken de mor Muş burun üstü erkek olacak demişler anneme erkek kardeşim var 😁 çok inanmıyorum ama işte büyükler böyle söylüyor
Makbuss deletedmom173 öyle gerçekten hersey'n hayırlısı benim kucuk kizimi kim görse diyor yap sen diye sanki onlar bakicak iki bebeğe 😃
deletedmom173 Makbuss sormayın ya ilki zaten çok zor yaşına girecek hala kucak derdimiz bitmedi hem birisi kucakta birisi karnımda zor eşimde istiyor ama ben hazır hissetmiyorum herkeste bir telaşe hadi yapın hemen deşiğiniz gibi
GmzSnn Makbuss bence o diyenler ile görüşmeyi kesin çünkü üç tane kızın war bide erkek doğur diyen çewrem olsa kızlarımla ne gibi alıp weremediğiniz war derdim ben şahsen iki oğlumuda cinsiyeti öğrenene kadar kızım diye okşadım karnımı nasip işte 🤷🏻♀️ Kader işte 🥰 kızlarınız bahtı açık sağlıkla büyüsünler 🌺
Makbuss GmzSnn tüm evlatlarımızla birlikte canm saolun hangisiyle kesiceksin ki kim görse aynısını diyor 😪
GmzSnn Janss sen o piiiisssskolociden çık bence 😂😂😂 birazdan damlar zaten ruhani warlık seslensen geliyo 😂😂😂
Nimiko Makbuss 3 kızdan sonra oğlum oldu suan 4 ay 20 gunluk ballı kaymak gıbı bışey 3 kız 1 erkek burun üstündeki çizgi dıkıneyse erkek enine olursa kız dıyolar bazılarıda
Makbuss Nimiko masalla darısı başıma inşallah çok hevesleniyorum kot pantolonlu erkek çocuklarına ya çok yakışıyor 😍
MuhammedAmine Makbuss bir erkek bebeğimi kaybettim bir oğlum var şimdi oğlumda da var arkası yine erkek diyorlar 2. Çocuğu Rabbim nasip edermi bilmem bir kızım olsun isterim ama herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlatlar olsun yeter . Böyle şeylere inanmıyorum tek inandığım en çok ne istiyorsak Rabbim onunla sınıyor sanki bu yüzden özellikle böyle konularla kafamı meşgul etmemeye çalışıyorum sanada bunu tavsiye ederim . Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin
ATC Makbuss bizde de kuyruk sokumunda morluk varsa peşine erkek derler 😊 hayırlı olsun Allah iki meyveyi de tatdırsın 😊
SelimliAnne Makbuss yadırgamıyorum da böyle bi şey gerçek olabilir mi sizce cidden? 😊 lütfen inanmayın he deyip geçin
Mineebd Makbuss 7 aylık oğlum var, onunda burnunun üstünde damarı belirgin. Gören arkası erkek diyor, şuan 11 haftalık hamileyim cinsiyet henüz belli değil ama bende erkek gibi hissediyorum belli olunca yazarim bakalim dogru mu degil mi 😁