ebrupoyraz Makbuss yani bence burnunun üstündeki çizgi ile arkasından doğacak bebeğin cinsiyetinin tahmini tamamen batıl bir inançtır ne alakası var bence siz bakacak gücünüz varsa 4.çocuğu düşünün arkası erkek diye değil
Makbuss Nimiko masalla darısı başıma inşallah çok hevesleniyorum kot pantolonlu erkek çocuklarına ya çok yakışıyor 😍
Nimiko Makbuss kım istemezkı hem oğlu olsun Rabbım ıkı meyvedende tattırsın derler inşallah gönlunuze gore versin inşallah ben hamıleyken bebek mağazasına gidince hep kız reyonuna gidiyordum sonra aklıma geliyordu erkek olduğu Bi garıp hissediyodum alışmışız kız reyonuna🤭
Makbuss Nimiko aynen canları sagolsn hepsinin insanoğlu olmayanı istiyor işte Rabbim de hayırlısını versn
ebrupoyraz Makbuss 3 tatlı kız büyüyünce üçüde size mükemmel birer arkadaş Rabbim evlatlarımızı korusun sağlıkla büyütün inşallah ☺️
Yagizmomms Hirabebek Ay benimkide kız güzeli 😂 ya pembe, sarı giydireyim hemen kız mi diyorlar. Kirpikler upuzun kıvrık falan böyle , bide ben ona kulakları kepçe diye bandana aldm bildiğin kız yani 😂😂 Banada arkası kız diyorlar ama bakalm 😊
Hirabebek Yagizmomms haha 😁😂 genelde öyle olurmuş ya 🙈 benim kızımı geçen bi amca delikanlı diye sevdi 😂
PrensesRavza Makbuss Benim kızıma da öyle diyolar ama benim ilk bebeğim kuzenime öyle dediler ikinci de kız oldu sanırım pek doğruluğu yok bende biraz zaman geçtikten sonra ikinciyi merak ediyorum 😀
PrensesRavza Makbuss Amin ama 3 kız çocuğu çok önemli Allah'a hayırlı kul size hayırlı evlat olsunlar inşallah cennetinizin anahtarları benim annemler 7 kız kardeşler ve dedem onları hiç incitmezmis kız çocuklarının yeri her zaman ayrı 😍
Makbuss PrensesRavza öyle kız çocuğu gibi varmi herseyine hayatta evladın arkadaşın yardimcin... 😍 Allah acılarını gostermesin