PrensesRavza Makbuss Amin ama 3 kız çocuğu çok önemli Allah'a hayırlı kul size hayırlı evlat olsunlar inşallah cennetinizin anahtarları benim annemler 7 kız kardeşler ve dedem onları hiç incitmezmis kız çocuklarının yeri her zaman ayrı 😍
Makbuss PrensesRavza öyle kız çocuğu gibi varmi herseyine hayatta evladın arkadaşın yardimcin... 😍 Allah acılarını gostermesin
Hirabebek Yagizmomms haha 😁😂 genelde öyle olurmuş ya 🙈 benim kızımı geçen bi amca delikanlı diye sevdi 😂
oglumkizim oğlumun burnunda belirgin şekilde var 1 düşüğüm oldu yine gitmedi 3 gün önce kızımı kucağıma aldım hala duruyor ☺️
Naz1905 Makbuss oğlum dogdugunda öleydi ama sonra kızım oldu😍şimdide kızımn burnunun üstünde var morluk haff erkek erkek diyip duruolar🙃🙃
ikramuratyanik Makbuss Canım benim tamamen hurafe diyebilirim sana :) Büyük oğlumun burnunun üstünde o mavimsi morumsu damardan var herkes arkası kız derdi ama tekrar oğlum oldu onunda burnunda ayni damardan var 🤦🏻♀️😊
MUGUL Makbuss aynen bende erkek diye duydum hep. Birde cocuğu. Hareketlerine bakıp arkası kız yada erkek diyenleri biliyorum. 3. Kızınız hanımhanımcık mı yoksa biraz erkek gibi hareketli falan mı 😅🙈