Btlelisamina 06dnz Hayır yapmadım aksine hiç yemediğim kadar çikolata tatlı yedim nasıl bu kadar hızlı kilo verdim ben de anlamadım
Denizzzzzyldz sevdanurrrrr zamanında ben vermiştim. Aralıklı oruç ve lesliee 1 saat ile 1 ayda 7 kilo vermiştim. 58 kilodan 51 kiloya düşmüştüm
gurbetkusuuu sevdanurrrrr canım ben 85 kilodan 60 kiloya düştüm ama hergun 45 dakikalık olanını yaptım valla
Slyshn sevdanurrrrr ben yaptım ama çok basit geldi hiç yormadı gerçekten kilo veriliyor mu ben de merak ettim
Mihrimah9 sevdanurrrrr ben dört ay boyunca yaptm hem ınceldim hem kılo verdm hafaitada uc cm ınceldm her hafta bır kılo gıfıyodu ama tatlı ekmek yokdu. 72-57 e dustum
Sultanmer Cennet24 diyetisyenim bana özel liste hazırlıyo kesinlikle işinde uzman ara öğünde herhafta değişen süt artıran yağ yakan kür tarifi veriyo İnstagram sayfası var inceleyebilirsin https://instagram.com/diyetisyenzeynepak?utm_medium=copy_link
Degrmenesra sevdanurrrrr var ben yazın yaptım 1 ay güzel bi sonuç aldım beden olarakta sıkılaştım inceldim ama ben termal tayt giyip yapıyorduk
dinle_beni_bi sevdanurrrrr evet olmaz mı. Leslie yaparak güzel kilo veriliyor. Biraz da diyet olursa çok daha iyi.
Yagmuralmila sevdanurrrrr 30 dk olanına basliyim dedim dün akşam.. sadece 6 dk dayanabildim 😄😄 bugün 10 dk ya çıkarım bence 😄
Tuba Miniklerinannesi0620 Tuba kahvaltı hiç yapmazdım onun yerine ara öğün tarzı bir şey yiyordum ve öğlen 12/13 gibi yemek yiyordum sonra akşam 17 gibi yiyordum yine 🙏🏼 Haftasonları kendimi ödüllendirip tatlı da yiyordum Burada anlattım, daha sorunuz varsa alırım 🤗
Cennet24 sevdanurrrrr 30 olanı yapıyorum termal tayt giyiyorum pertim çıkıyor vallahi ama birakmicam 3gundur yapıyorum istedigim kiloya gelene kadr