58emine Ervaemre canım diyet yapıyorum ama çok aç kalmamaya çalışıyorum sütüm azalmasın diye porsiyonlarımı azalttım su tüketimini çoğalttım ekmek abur cubur kestim birde youtube dan leslie açıp spor yapıyorum
Mom44454 Kapadokya-mom1 15 dk leslie 2 litre su ekmek sabah bir dilim şeker hamurişi aburcubut makarna pilav yok az yemek bu kadar canın çikolata isterse hurma incir dut kurusu yesen yeter
hickimse1 Sda9191 sabah aç karna 45 dk 3mil akşam aç karna 45dk 3mil. Boğazını tut. Ayda 5 kg gerçekten gidiyor.
06dnz Bölgesel incelmeye giden sonuç alan var mı acaba ya da gitmeyi düşünen ben öyle yapmayı düşünüyorum da etkili mi bilemedim 🤷♀️
MinnakAnne_ sevdanurrrrr Ben Bekarlığımda Yapmıştım. Hem Çubuk Kraker Diyeti Yapıyordum Hem Lc Waikikide Çalışıyordum Hemde Leslie Yapıyordum. 1 Haftada 5 Kilo Verdim ☺️
Fadimeyusuf-01 Sedauysal tamda istediğim yprum bende başladım hem oruç a hem Leslie 3 gündür yapıyorum bayağı zevkli aslında ama sonuç alır. Mıyım tereddütteyim ama yapmak eğlenceli
Btlelisamina 06dnz Hayır yapmadım aksine hiç yemediğim kadar çikolata tatlı yedim nasıl bu kadar hızlı kilo verdim ben de anlamadım
Denizzzzzyldz sevdanurrrrr zamanında ben vermiştim. Aralıklı oruç ve lesliee 1 saat ile 1 ayda 7 kilo vermiştim. 58 kilodan 51 kiloya düşmüştüm
gurbetkusuuu sevdanurrrrr canım ben 85 kilodan 60 kiloya düştüm ama hergun 45 dakikalık olanını yaptım valla
Slyshn sevdanurrrrr ben yaptım ama çok basit geldi hiç yormadı gerçekten kilo veriliyor mu ben de merak ettim
Mihrimah9 sevdanurrrrr ben dört ay boyunca yaptm hem ınceldim hem kılo verdm hafaitada uc cm ınceldm her hafta bır kılo gıfıyodu ama tatlı ekmek yokdu. 72-57 e dustum