Asyaburccinn sevdanurrrrr 10 kilo verdim ben 1 buçuk ayda ınsallah suand a hamileyim doğumdan hemen sonr leslie ile yeniden diyet sporrr
Anne888 Benim arkadaşım 20 kilo verdi bende bugün başladım 45 dklık serisini hergün yapmayı planlıyprum Allahın izniyle abur cubur kestim bol su falan gerçekten çok etkili leslie
GoldenRose sevdanurrrrr var. 2 çocuk annesiyim 50 kg ım henüz 11 ay önce doğum yaptım 😊 biraz da iştahla alakalı sanırım . Mesela şu an o kadar iştahsızlık var ki akşam yemeği yıyebılecegimi hiç sanmıyorum 🤢
58emine Zeytin_cekirdegi 63 le hamile kaldım 80 kilo ile doğuma girdim şuan 70 kiloyum hedef 60 iki gündür diyet +leslie yapıyorum bebeğim dört aylık sütümü etkilenmesin diye günde 3 litre su tüketiyorum canım
Toprakseyran lastrose86 aslında 15 dakikalığını 2 kere yaparsanız daha fazla verim alırsınız zaten 15 dakikalıpı iki kere açınca 30 dakika oluyor ve daha çok tempolu ve etkili bence 🙏
lastrose86 Toprakseyran Doğrudur.Benim yaptığım 30 dakikalık egzersiz hem bölgesel hem kardiyo yaptırıyor.Leslieye göre daha verim alıyorum bana biraz hafif kaldı Ama mutlaka faydası vardır düzenli yapıldığı sürece 👍
annelikhalii Toprakseyran 1 bucuk aydır diyet + leslie+chilo tink yapıyorum ama chiloyi karin egzersizi dışında birakmayi düşünüyorum yaglarimi kasa çevirmesin diye bugun bunu düşündüm 15 dakiklaik olanı 2 kere yapsam arka arkaya diye 😄
Hiranurun_annesi38 sevdanurrrrr Bennnnnnn doğumdan önce 15 kilo verdim tabi diyettte yaptım şimdi geri aldım 10 kilo yine baslicam inşallah
58emine Ervaemre canım diyet yapıyorum ama çok aç kalmamaya çalışıyorum sütüm azalmasın diye porsiyonlarımı azalttım su tüketimini çoğalttım ekmek abur cubur kestim birde youtube dan leslie açıp spor yapıyorum
Mom44454 Kapadokya-mom1 15 dk leslie 2 litre su ekmek sabah bir dilim şeker hamurişi aburcubut makarna pilav yok az yemek bu kadar canın çikolata isterse hurma incir dut kurusu yesen yeter
hickimse1 Sda9191 sabah aç karna 45 dk 3mil akşam aç karna 45dk 3mil. Boğazını tut. Ayda 5 kg gerçekten gidiyor.
06dnz Bölgesel incelmeye giden sonuç alan var mı acaba ya da gitmeyi düşünen ben öyle yapmayı düşünüyorum da etkili mi bilemedim 🤷♀️