Jellyboo Deletedmom896 benim arkadaşıma oldu geçen hafta aynısı. Ortopediye gitmiş ortaki doktor masaj yapıp sırtına bastırmış ve kaburgasını düzeltmiş. Birde ağırı kesici vermiş ve bir kaç güne düzelmişti şikayeti.
Rengin Deletedmom896 Esiniz yapabilir aslında tabi sakar bir insan değilse 😂 büyüklerden de bilen çıkabilir. Öyle aman aman bir bilgiye ve malzemeye ihtiyaç yok. Geçmiş olsun çok
Linosh Deletedmom896 büyüklerden biri yumurta kırma yapsin size. Benim de oluyor nefes aldıkça batıyor. Yumurta beyazı ve sarisini ayırsın size yapacak biri beyazı ile ağrıyan bölgenizi ovalasın sonra da yumurta sarisini gezdirmeye başlasın ağrıyan yerde dagiliyor bezle sarin 3 4 saat kalsin geceden sabaha kadar da kalabilir sonra duş alın
Begonvillll Deletedmom896 limon kolonyası ve asprini karıştırın. Ezin iyice. Sırtınıza sürün. Üzerine gazete kağıdı sarın. Bi kaç saat dursun. Sıcak. Bana iyi gelmişti
Deletedmom896 gozde_88 Yok ondan demedim ben az biraz yangınım şuan yelekle durmak benim için büyük mesele 😂
ceyhunun_annesi Deletedmom896 bende şuan aynıyım insaalah bilgisi olan vardır 😞 Allah şifa versin 🤲 sırtımda değil ama göğsümde benim de
MISRA2021 Deletedmom896 Çok geçmiş olsun canım.benim de sırtım batıyor belim çok ağrıyor iki büklüm kaldım. ben kızımı kucağa almaktan dolayı diye düşündüm bu gidişle fıtık olucm zaten.hamilelikte duruşumuz da bozuluyor dik duramıyorum şahsen.Kızım uslu dursa evde pilates yapar biraz esner gevşerdim ama tek başıma aç karnını zor Doyuruyorum😔😀
elifinannesi53 Deletedmom896 yakı bandı yapıştırsanız ? Denediniz mi ama emziriyorken yapıştırılır mı bilemiyorum
MoRella Deletedmom896 Evet. Kupa, su bardağı, çay bardağı türevleri.. 🙃 İyi geleceğine inanmazdım ama anacığımın ısrarı üzerine yapmıştık, sonuç misssss. O vakumlama anı bile çok güzel😁 Tabiii bilen biri yapmalı, maazallah yanarsın falan allah korusun 🙏