2lokummannesiii Deletedmom896 Ben çocukken yaşadım kalbini sıkıştırıyor değil mi? İnan sıcak duş veya kendini socak tutmanın dışında faydası yok. Ve kalıcı oluyor bu bir girdi mi az bir üşütmede yine aynı oluyorsun. Geçtikten sonra dikkat et.
Aysess38 Deletedmom896 yakı bandı alıp yapıştırın o bölgeye eczanelerde satılıyor yelse geçirecektir …
Cancansmom Deletedmom896 at kestanesi kremi emzirenler kullanabiliyor. Boynum tutulduğunda bana sadece ondan vermişlerdi burada emzirdiğim için. Bant da işe yarar. Ordaki kasları dinlendiriyor resmen, tam olarak napıyor bilmiyorum ama, ağrım azalmıştı bantla.
Eylusunannesiii Deletedmom896 Canım farmasinin at kestanesi kremi var sür o iyi gelir ben regl olduğum zaman karin bolgeme uygularım agrimi hafifletir yel girmesindede esime kullanmıştım faydasını gördü
HurremSultan Deletedmom896 valla gecmiyo o ya kendi kendine anca geçer kupa mi atsan belki rahatlatir
ebrarin_annesi Deletedmom896 ya bilmem bilirmisiniz şişe vurmasini Youtubeden bakabilrsiniz bire bir gerckten gecenlerde basima geldi kalbime felan vuruyodu agrisi o denli kötüydüm kayinvalidem şişe vurdu gecti benim.
YesimKnc Deletedmom896 biliyorum biliyorum bende de oldu o sorun bebekli olunca bir tık daha fazla zorlaşıyo Allah yardımcın olsun. Sürekli kolunu oynat ellerinle ov baskı uygula sağa sola çevir vücudunu gevşet. Ilık banyo yap o ağıran yerine su tut duşun altında su baskı uygulasın rahatlatsın sonrasında tülbent sar sıcak tut. Bunları yaparsan kendine geliyo ben her sene çekiyorum bunu hepte aynı ayda olur şaşmaz ordan biliyorum çok geçmiş olsun kelebeğim🤍🌿
Samett95 Deletedmom896 nefes alirken nefesini kesiyorsa.her nefes alista gogsunde batıyor sa fmf olabilirsin bi oku etkilerini derim
Buuseg Deletedmom896 Nasıl oldunuz acaba? Geçti mi? Hamileliğimin ilk basında basıma gelmişti ay nefes aldırmıyodu çok kötü birşey. Ben sıcak su torbası kullanabildim sadece hamileyim diye ilaç ta içememiştim.
Deletedmom896 Buuseg Bitane kırıkçı çıkıkçı varmış ona gittim kupa çektirdim yakı aldım bide iyi bi krem verdi eczacı yakıyor sürdüğünde onu sürdük düne göre daha iyi nefes alabiliyorum çok şükür 🙏🏻
YesimKnc Deletedmom896 valla her sene yaşıyorum sinir sıkışması oluyo bende yer etmiş kayınvalidemin de öyledir