Matmazellll Deletedmom896 Hamileyken hastanelik olmuştum ağrıdan ağlıyordum nerdeyse Babaannem kremle ovalardı (kas gevşetici )üstüne sıcak havlu koyardı o iyi gelmişti .
Deletedmom896 Matmazellll Yapıyorum canım eşim krem sürüyor sıcak su torbasını koyuyorum yok fayda etmiyor hatta şuan sıcak su torbası var sırtımda
Nisaonal Deletedmom896 agrın midene vuruyorsa kesin safra kesesidir ilk doğumumda bendede oldu doğum sonra eğer geçmişte böyle bir rahatsızlık varsa olabiliyorlar organlar yerinden oynadığı için… ama normal sırt agrısıysa sezeryan sonrası çok normal geçen hafta bendede vardı ersağın masaj kremi işe yaradı kayınvalidem sağolsun ☺️😉
Melikegunes- Deletedmom896 kas gevşetici krem sürüp sıcak havlu koyun hatta esiniz ütüyü kısık ayarda havlunun uzerinde sırtınızda gezdirsin o sekilde su torbasi falan koyun oylede gecmezse hakiki zeytinyağıyla limonu karistirip surun guzel agri kesiyor
GiybetReis Deletedmom896 nimes kas gevsetici ya da bengay sürebilirsin. Fıtık agrısına iyi geliyor. Benzer şeyler gibi geldi bana.
1234___ Kız kardeşimin yaklaşık 10 gündür tam anlattığınz gibi nefes bile almıyor defalarca acile gitti ağrı kesici yapıp günderiyorlardı. En son gittiğinde kas gevşetici iğne yaptılar onun üzerine geçti çok şükür
Yagmurtekin Deletedmom896 hadi ya üzüldüm vallaha o çok iyi geliyodu o zaman şey yap at kestanesi yerine zeytinyağı sür maksat orayı masajla uyarıp sıkı sıkıya sıcak kalması
Jellyboo Deletedmom896 benim arkadaşıma oldu geçen hafta aynısı. Ortopediye gitmiş ortaki doktor masaj yapıp sırtına bastırmış ve kaburgasını düzeltmiş. Birde ağırı kesici vermiş ve bir kaç güne düzelmişti şikayeti.
Matmazellll Deletedmom896 Yani hemen geçmez bende çok çekmiştim kızıma dahi bakamiyordm anneme bırakmıştım o ağrı berbat birşey çok geçmiş olsun .
Ssssraa Çok geçmiş olsun, güzel bir masaj ve sıcak tutmak sanıyorum ki tek çaresi. Sürekli yaşarım ve ilaçlar kremlere bana mısın demez. En kuvvetli kas gevşetici vurunurum afederin popom uyuşur ama o yel çıkmaz…