Denizzzzzzzz ben sözde son kontrole gidecektim 39 haftalıktı oğlum çatı muayenesi olacaktım dr nst istedi çektik dr dedi bebeğin hareketleri yavaş seninde az sancın var beni acile gönderdi serum verdiler yine nst çektik sonuç aynı alttan muayene ettiler 1 santim açılmam var kimse yok yanımda eşim işte aradım hemen geldi çantaları alıp bende idrar falan verdim doğumhaneye indim sancımın gelmesini bekliyorlar ama sancım yok hissetmiyorum nstde görünüyor arada eşim arıyor konuşuyorum 1 günüm doğumhanede geçti sonra normal odaya alındım tabi gelip gidip alttan muayne ediyorlar 1 günümde normal odada geçti sabah doktor geldi asistanlar falan geldi yine baktılar 1 cm açıklık var hala dr dedi doğurtalım artık aşşağı indim nasıl heyecanlıyım saat 10 da suni sancı verdiler sesim çıkmıyor öyle bağırıp çağırmıyorum ebe geldi alttan muayene etti 4 cm açıklık eşimle tel de Konuşuyoruz onada bilgi veriyorum öyle böyle derken bi an yan yatıyordum baktım WC gelir gibi baskı oldu dedim abla gel bebek geliyor ebe dedi daha yeni baktım dedim WC gelir gibi baskı oluyor hemen geldi biraz ıkın dedi yatakta ıkınıyorum eşim aradı açtım dedim aşkım bebek geliyor biyandan ıkınıyorum 😂sonra teli kapattım ebe dedi kadın doğuruyor hala eşiyle konuşuyor ne aşkmış sonra Çatala alındım ilk indiğim günkü ebe geldi sen hala doğurmadınmı demişti çatala giderken yine gördüm dedim abla gel bu sefer doğuruyorum artık gücüm kalmadı ıkıncam sancıyı bekliyorum baktım gelmiyor dedim niye gelmiyor bu sancı yeter sonradan iki ıkınmayla artık kesi attılar oğlum geldi hoşgeldi💕ebe dikiş atarken bi an durdu bittimi dedim yok dedi iç dikişi attım şimdi dış kaldı bende sordum dış dikişler çürüyüp düşcek içtekiler nolcak öylemi Kalcak demiştim oda gülerek şuan oturup sana tıp dersi veremem dedi 😂ben çok utanmıştım (kusura bakmayın biraz uzun oldu)