(Okuyan hakkını helal etsin uzun oldu )Rezil olmadımda 9saat sancı çektim 4/5cm açılmada kaldı bizim kız geri kaçtı 😂 ve çok fazla sancım vardı en son çatala çıktımda heralde 7/8cm yakın açılmam var bebek geliyor içimden dedim ebe demezmi 4cm açılma var diye anam dedim bu 4de bu kadar sancım varsa ilersi nasıl olur dedim baktım doğuramıycam normal sancım çok ama açılma yok 900tlde vermek istmedim epidurale mesaj attım doktora kalp hastalığım var nefesim kesiliyordu sancılar arttıkça sezaryene alın beni dedim doktorda onayladı açılma bu kadar saate olmadı birdahaki çatıda ben teklif edecektim dedi ben seni normal doğurturum ama sen çok zorlanırsın dedi anestezi geldi sorular soruyor kızdım ben sancıdan kıvranıyorum o soru derdinde lütfen çabuk olalım dayanamıyorum dedim 😆ebe varis çorabını zor giydirdi çok sıktı sancım 10dkda zor giydim eşime mesaj attım bebğin kıyafetleri verin sezaryene alıncam geldi eşim ama sancıdan duramıyorum tekerlekli sandalyede en son ağağağ diye ameliyathaneye gittim konuşamadım kocamla 😄 sondayı da genel anestezide uyuşmadan takılıyormuş o zaman spinal yapın dedim oturdum sancı bi yerden giriyor anestezi doktoru dur diyor ama sancım geliyor bekle diyorum ama olmaz ilacın etkisi gidecek diyor en son dayanamayıp saldım kendimi ay anestezi alınca bi rahatlık sıcaklık geldi en başından sezaryen olsaydım dedim içimden umarım içimden demişimdir 😆 apar topar yatırdılar sondayı taktılar 1e çeyrek vardı doktor geldi 1i çeyrek geçede kızımı gördüm anesteziden herhalde ne ağladım be bişeyi diyebildim ameliyattan da 2yi geçerkğçıktım iğne korkum olduğu içinde ağrı kesici yaptırmadım gece boyunca ağrı çektim allahtan çok ağrım yoktu 😁