nazenin3233 CankizimRavzam çok şükür ki geçmis bizimkide kakasını yapmıştı ve bunalmış çocuğum çıkartır çıkartmaz oksijenli suyla yıkamışlar burnunu falan daha kötü olsaydı sevk edeceklermiş yani aslında tam zamanında sezaryen e alınmışım zaten bekleyecek gücümüz kalmamıştı çok şükür Rabbim evlatlarımızı sağlıklı huzurlu eylesin her daimm -🥰
CankizimRavzam nazenin3233 Amin canım İNŞALLAH ❤️🥰🥰 Çok şükür sizinkide gelmiş geçmiş şimdi kaç aylık oldu minnak ismi ne 😍😍
Enfal53 sutlucikolata benimde kafam güzel gibiydi spinal anesteziden diyorum herkes inanmiyo sanki rüyada gibiydim herşey rüya gibiydi
Minis Apar topar doğuma gidince kocam gelmeden girmem diye ağlamıştım, ameliyathanenin önünde yetişti 🙈 çantalarımız falan da yetişmedi. Doğumda 2 dakikada bir valizleri getirdiler mi diye sordum 😂
Nick Burcu60 aaaa çok kötü olmuş ya. Hemşireden hemşireye farkmı ediyor acaba. Ben çok korkuyordum ondan ama çıkartırken hiç acımadı. 3 gün kaldı hatta bende ama yatarken çıkarttılar. İnsanda korku olarak kalıyor böyle şeyler ya.. :/
Minik1portakal Denizzzzzzzz ay o dediğiniz mankenlerden bende de vardı. 3 gün boyunca Doğumhanede hepsini ezberlemiştim. Ve sonuç doğuramadım 😂😂 nst’de sancı 100e dayanıyo bende tık yok 1 cm bile açılma olmadı. 3 gün boyunca gelen giden alttan muayene etti🙈 biri şey demişti yanında stajyer bi kız vardı gel sen yap kızların eli daha kibar acıtmazsın demişti o zaman çok utanmıştım 😬😬 ama 3 gün orda kalınca alışıyosun diğer herşeye 😂😂 sonra sezaryene alındım doktor gelip senin kadar uzun durup doğuramayanı ilk defa gördüm dedi 😂😂
Raymayfalitikoo Blackcloud sakinleştirici verdikleri için doğumdan sonra da mal mal gülüyodum herşeye görümcem şaşırmıştı ağlaman lazımdı sen gülüyodun diyo meğer sakinleştirici kafa yapmış 😂😂
syaby Denizzzzzzzz ben normal doğurdum normal doğuranlar bilir doğum anında aşırı bi uyku basıyor ve doğumdan sonra gözümü açamaz haldeydim doktor dikiş için anestezi uzmanı çağırdı adamda geç kaldı o gelene kadar doktor ayıkken attı dikişi geldi adam diyoki atmışsın dikişi daha gerek yok anesteziye aynen şöyle dedim “kes sesini uyut beni” 😂