Raymayfalitikoo Denizzzzzzzz bende çatala çıktıktan sonra sancı gelince ayağımla ebenin yanağına öyle bi tekme attım ki paniktim resmen bağlamıştı hemen bacağımı o an umrumda değildi tabi sonra özür dilemiştim artık yorgunluktan korkudan titriyorum diye sakinleştirici verdiler dikişlerim atılırken bende onun etkisiyle diken hemşireye plesentaya bakabilir miyim demişim ayy rezillik sonradan hemşire gelip anlattı çok utandım plesentayı merak edeni ilk defa gördüm demişti 😂😂
ogr_anne93 Denizzzzzzzz Ben normal doğum diye tutturup sancılarım şiddetine dayanamayıp 5 saat sancı çektikten sonra sezaryen olmuş bir anneyim😁 Ameliyathaneye narkoz verin bana narkoz diye ciyak ciyak bağırarak inip herkesi güldürmüştüm.Ameliyat masasında ben kolay bayılmam ha şiddetli verin çabuk çabuk diyordum😂
[silindi] Denizzzzzzzz doğum esnasında doktor geldi bebek dedi sezeryandi ben perde den bisey görmüyorum nabiz cok dustu dedi hemşire doktor uyuturum topla kendini dedi bende uyumasın niye aglamiyo dedim bebegi uyutacagini düşündüm o an 🤣
nazenin3233 CankizimRavzam çok şükür ki geçmis bizimkide kakasını yapmıştı ve bunalmış çocuğum çıkartır çıkartmaz oksijenli suyla yıkamışlar burnunu falan daha kötü olsaydı sevk edeceklermiş yani aslında tam zamanında sezaryen e alınmışım zaten bekleyecek gücümüz kalmamıştı çok şükür Rabbim evlatlarımızı sağlıklı huzurlu eylesin her daimm -🥰
CankizimRavzam nazenin3233 Amin canım İNŞALLAH ❤️🥰🥰 Çok şükür sizinkide gelmiş geçmiş şimdi kaç aylık oldu minnak ismi ne 😍😍
Enfal53 sutlucikolata benimde kafam güzel gibiydi spinal anesteziden diyorum herkes inanmiyo sanki rüyada gibiydim herşey rüya gibiydi
Minis Apar topar doğuma gidince kocam gelmeden girmem diye ağlamıştım, ameliyathanenin önünde yetişti 🙈 çantalarımız falan da yetişmedi. Doğumda 2 dakikada bir valizleri getirdiler mi diye sordum 😂
Nick Burcu60 aaaa çok kötü olmuş ya. Hemşireden hemşireye farkmı ediyor acaba. Ben çok korkuyordum ondan ama çıkartırken hiç acımadı. 3 gün kaldı hatta bende ama yatarken çıkarttılar. İnsanda korku olarak kalıyor böyle şeyler ya.. :/