merve_mevaa kaymakliekmekkadayifi 16 aylık gündüz tek uyku yapıyoruz Akşam 19:30 veya 20:00 de uyuyor Sabah 07:30 veya 08:00 da kalkar
Eymenebrar merve_mevaa öğlen ne kadar uyuyor bizde 15 aylığız da düzen oturtmaya çalşıyorum ondan sordum 🙏
Saremgulum BirMomm 3 aylık benim de oğlum akşam uyuyor ama gündüz uykusu gibi kısa sürüyor 11 gibi gece uykusuna geçiyor
EslemDilan kaymakliekmekkadayifi 14 aylık akşam 9da yatar sabah 8 buçuğa kadar 4 5 kere meme emmeye kalkar. Sabah 8 buçukta akşam 9a kadar yarım saat uyur
Redpepper Okd2021 2 aylık gündüz pek düzen yok, 1,5 saati geçirmemeye çalışıyorum uyanıklıkta ama değişiyor. Gece 8 de yatar 12 ve 4 de emmeye kalkar, sabah da 7-8 arası uyanır
Alpbeybi kaymakliekmekkadayifi 5 ay 8 günlük 9:00 gibi kalkıyor 11:30da uyur 45 dk-1 saat 15:00te uyur 45 dk-1 saat 18:00de uyur 30-45 dk 21:30-22:00 gece uykusuna yatar
Nurikooo Tinymom aynıyız, asla gece uyumak istemiyor, sallayarak bile uyuramıyorum artık ne olcak böyle bilmem 😔 bu kadar emmezken memeye de çok kalkar oldu 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Mervi-10 kaymakliekmekkadayifi 7 aylık kızım akşam 8 de yatıyor sabah 8 de kalkıyor 12 de mama içiyor sadece okadar
kaymakliekmekkadayifi Mervi-10 oo masallah ne guzel beni.ki de 8.5 aylik gece 12de bide sabah 6 da emiyor 8 bucukta uyuyp 8 bucuk 9 9 bucukta kalkiyor. 7.30 a cekmeye calisiyorum simdi uyanma saatini 😂
Mervi-10 kaymakliekmekkadayifi bizim 8 de kalkıyor öğlen 12 den 2 ye kadar uyuyor 2 kalkınca akşam üzeri 4 5 şekerleme yapıyor 6 yemek saatimiz yemek yediriyorum 8 ze kadar zor dayanıyor babayla oynama saatleri sonra oynarken falan uyuya kalıyor zaten bazen mama içiyor ama genellikle içmeden uyuyup kalıyor salonda 🙈
Ela_Su cansuakyz geceleri ben 2 gibi yatıyorum uyuyana kadar uyandırmadan 2 saat arayla rüya emzirmesi yapıyorum uyuduktan sonra kendi ne zaman isterse genelde 3 saat arayla kendi uyanır gündüzleri ise çok az uyuyor gündüzleri 2 saatte bir emziriyorum
curly_mom Bizim ki 19 aylık 8.30da uykuya geçiyoruz.. 9da uyumuş olurdu ama bu ara 10u buluyor, memesiz uyutmaya çalışıyorum da o yüzden süre uzuyor 🥲 Sabahları da çok değişken bazen 8de uyanır bazen 9 🙃 geceki uykusuna bağlı tabii..