Alpbeybi kaymakliekmekkadayifi 5 ay 8 günlük 9:00 gibi kalkıyor 11:30da uyur 45 dk-1 saat 15:00te uyur 45 dk-1 saat 18:00de uyur 30-45 dk 21:30-22:00 gece uykusuna yatar
Nurikooo Tinymom aynıyız, asla gece uyumak istemiyor, sallayarak bile uyuramıyorum artık ne olcak böyle bilmem 😔 bu kadar emmezken memeye de çok kalkar oldu 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Mervi-10 kaymakliekmekkadayifi 7 aylık kızım akşam 8 de yatıyor sabah 8 de kalkıyor 12 de mama içiyor sadece okadar
kaymakliekmekkadayifi Mervi-10 oo masallah ne guzel beni.ki de 8.5 aylik gece 12de bide sabah 6 da emiyor 8 bucukta uyuyp 8 bucuk 9 9 bucukta kalkiyor. 7.30 a cekmeye calisiyorum simdi uyanma saatini 😂
Mervi-10 kaymakliekmekkadayifi bizim 8 de kalkıyor öğlen 12 den 2 ye kadar uyuyor 2 kalkınca akşam üzeri 4 5 şekerleme yapıyor 6 yemek saatimiz yemek yediriyorum 8 ze kadar zor dayanıyor babayla oynama saatleri sonra oynarken falan uyuya kalıyor zaten bazen mama içiyor ama genellikle içmeden uyuyup kalıyor salonda 🙈
Ela_Su cansuakyz geceleri ben 2 gibi yatıyorum uyuyana kadar uyandırmadan 2 saat arayla rüya emzirmesi yapıyorum uyuduktan sonra kendi ne zaman isterse genelde 3 saat arayla kendi uyanır gündüzleri ise çok az uyuyor gündüzleri 2 saatte bir emziriyorum
curly_mom Bizim ki 19 aylık 8.30da uykuya geçiyoruz.. 9da uyumuş olurdu ama bu ara 10u buluyor, memesiz uyutmaya çalışıyorum da o yüzden süre uzuyor 🥲 Sabahları da çok değişken bazen 8de uyanır bazen 9 🙃 geceki uykusuna bağlı tabii..
Aryemus_3 kaymakliekmekkadayifi 20 aylik 11 doğru uyur sabah 6-7 arası kalkar gecede 4-5 defa uyanır doğduğundan beri uyku sorunumuz var ha düzelecek diye diye bu güne geldik
Mira2363 BirMomm sabah 7 kadar uyandırıp emZirmiyormusnuz benm ki 2 aylık 3 saat yada 4 saat sonra altını açıyorum uyanıyor emziirp yatırıyorum
Husnahatun Elizanhavva benim oğlumda 50 günlük hiç uyumuyor gunduz uyuyor sanıyorsun 10 20 dk sonra uyanıyor
Yakamoz__00 6.5 aylk. Akşam 6.30 7 gibi uyur gece 5te uyanır. 1. Bucuk saat sonra tekrsr uyur. Uyuma saatlerini ileri alamadım maalesef. Akşam geç yatsa desem de ağlıyor durmuyor sabah da erken yattığı için daah da uyumuyor. Bari 7de uyansak sabah. Karanlıkta kalkıyoruz..gece defalarca uyanıyoruz.
2minosprenses Merve123m vallaha biraz kati oldum malesef aglasalarda yataklarindan almadim bu yontem ise yaradi bizde kizmak falan yok sadece uzgunum burda uyuman gerekiyor bu saate uyuman gerekli evin kuralari boyle diye anlataarak 1 hafta zorlandik ama sonra alistilar ☺🌸