Meyracukurmaraz 12 de uyuyor malesef gece 5 te ammek için uyanıyor sonra hemen geri uyuyo 10 da kalıyo akşam 9 da uyumasını istiyorum. Bi kaç kere sabah erken kaldırmayı denedim bu sefer uyku saatleri şaştı diye hiç uyumadı berbat gün geçirdim bu arada 3 aylık
Zeynplina Gizem_90 ayni bizzz :( kızımın uykusu 10 günü geçti yok. ne güzel gündüz uykularimiz vardı şimdi gözünü 10 dk kapatiyo o kadar. Daha 2 ayligiz normal mi anlamadm valla :(
Elizanhavva Zeynplina normal benim kızım da 2 aylık gündüz 10 dk 20 dk bazen 5 dk uyur kalkar gece de 10.30 da uyur
Gizem_90 Zeynplina ya bende anlamadım ki şimdikiler mı böyle eskiler allaha emanet büyütmüş bizi ama biz daha uyku problemini aşamadık bebek dediğin memeyi emer uyurmuş nerde o bebişlerr
Gamze00777 kaymakliekmekkadayifi 4 buçuk aylık bebeğim 7 8 arası uyuyor akşam. Sabah 6 6 buçukta kalkıyor bazende 5 buçuk. Sonra 8 gibi tekrar uyuyor yarım saat.
Elizanhavva Seher05 maşallah babası ne ara görüp seviyor bende erken yatirim diyorum bu sefer de babası göremiyorum diye söyleniyo haklı olarak özlüyo kızını 😂🙄
Husnahatun Elizanhavva benim oğlumda 50 günlük hiç uyumuyor gunduz uyuyor sanıyorsun 10 20 dk sonra uyanıyor
Merve-94 kaymakliekmekkadayifi oğlum 4 yaşında 10 gibi uyuyor sabah 9 gibi uyanıyor kızım 3 ay 14 günlük 8 buçukta uyanıyor 11 de uyuyor 3 gibi tekrar uyuyor akşamları da kısa süreli uyuyor uyanıyor en son 11 gibi uyuyor geceleri de iki kere emmeye kalkıyor tabi değişkenlik gösterdiği zamanlar da oluyor
merve_mevaa kaymakliekmekkadayifi 16 aylık gündüz tek uyku yapıyoruz Akşam 19:30 veya 20:00 de uyuyor Sabah 07:30 veya 08:00 da kalkar
Eymenebrar merve_mevaa öğlen ne kadar uyuyor bizde 15 aylığız da düzen oturtmaya çalşıyorum ondan sordum 🙏
Saremgulum BirMomm 3 aylık benim de oğlum akşam uyuyor ama gündüz uykusu gibi kısa sürüyor 11 gibi gece uykusuna geçiyor
EslemDilan kaymakliekmekkadayifi 14 aylık akşam 9da yatar sabah 8 buçuğa kadar 4 5 kere meme emmeye kalkar. Sabah 8 buçukta akşam 9a kadar yarım saat uyur
Redpepper Okd2021 2 aylık gündüz pek düzen yok, 1,5 saati geçirmemeye çalışıyorum uyanıklıkta ama değişiyor. Gece 8 de yatar 12 ve 4 de emmeye kalkar, sabah da 7-8 arası uyanır