Azize_ikra Kubralskk benim kızımın burnu tıkanık olunca huysuz oluyor ağlıyor uyumuyor mama yemiyor krize giriyor doktora götürdük balgam birikmiş cigerlerinin üstünde burnuda tıkanmıştı bize serum suyuyla temizlememizi söyledi uyguladık ondan sonra rahat rahat uyumaya başladı çok şükür gunde 4 5 ker3 yapıyoruz sende bir doktora götür bence
Gamzetsn 7 de uyur 7 buçukta kalkar yarım saat oyalarım 8de uyur 9da geri kalkar sonra zaten hep 3 saat arayla uyur. 5 ay 12 günlük ☺️
Nejlavrl kaymakliekmekkadayifi benimki 5 aylik olmak üzere 9 bucukta bir bucuk saat kadar sabah uykusu var sonra 12 bucuk gibi oglen uykusuna yatar iki saat sonra 4 ten sonra 40 dklik bir uykusu var aksam 8 bucukta bir yatar gece 5 e kadar sabah 5 te sutunu icer 6 da geri uyur saat 8ceyrege kadar sonra yine 9 bucukta uykusu basliyor iste
Nejlavrl tospikmomm vallahi cok haklısınız gozunden uyku akiyor ama uyumamak icin oyle bir ağlıyor ki anlatamam on dk ağlıyoruz sonra zorla uyuyoruz uyutmasam bunsefer duzeni bozulacak saati gelince mecbur uyutuyorum gece cok yaoiyor mesela 8 bucukta uyuyor aksam 11 e kadar 4 defa falan uyanmaya calisiyor geri salliyorum besigini geri uyuyor bazen gaz baski yapiyor uykusunda agliyor kucagima aliyorum iki salliyorum geri besigine koyuyorum ama o aksam uykusu hep bi uyanmaya çalışmalı biraksan uyanir
Meyracukurmaraz 12 de uyuyor malesef gece 5 te ammek için uyanıyor sonra hemen geri uyuyo 10 da kalıyo akşam 9 da uyumasını istiyorum. Bi kaç kere sabah erken kaldırmayı denedim bu sefer uyku saatleri şaştı diye hiç uyumadı berbat gün geçirdim bu arada 3 aylık
Zeynplina Gizem_90 ayni bizzz :( kızımın uykusu 10 günü geçti yok. ne güzel gündüz uykularimiz vardı şimdi gözünü 10 dk kapatiyo o kadar. Daha 2 ayligiz normal mi anlamadm valla :(
Elizanhavva Zeynplina normal benim kızım da 2 aylık gündüz 10 dk 20 dk bazen 5 dk uyur kalkar gece de 10.30 da uyur
Gizem_90 Zeynplina ya bende anlamadım ki şimdikiler mı böyle eskiler allaha emanet büyütmüş bizi ama biz daha uyku problemini aşamadık bebek dediğin memeyi emer uyurmuş nerde o bebişlerr
Gamze00777 kaymakliekmekkadayifi 4 buçuk aylık bebeğim 7 8 arası uyuyor akşam. Sabah 6 6 buçukta kalkıyor bazende 5 buçuk. Sonra 8 gibi tekrar uyuyor yarım saat.
Elizanhavva Seher05 maşallah babası ne ara görüp seviyor bende erken yatirim diyorum bu sefer de babası göremiyorum diye söyleniyo haklı olarak özlüyo kızını 😂🙄
Husnahatun Elizanhavva benim oğlumda 50 günlük hiç uyumuyor gunduz uyuyor sanıyorsun 10 20 dk sonra uyanıyor
Merve-94 kaymakliekmekkadayifi oğlum 4 yaşında 10 gibi uyuyor sabah 9 gibi uyanıyor kızım 3 ay 14 günlük 8 buçukta uyanıyor 11 de uyuyor 3 gibi tekrar uyuyor akşamları da kısa süreli uyuyor uyanıyor en son 11 gibi uyuyor geceleri de iki kere emmeye kalkıyor tabi değişkenlik gösterdiği zamanlar da oluyor
merve_mevaa kaymakliekmekkadayifi 16 aylık gündüz tek uyku yapıyoruz Akşam 19:30 veya 20:00 de uyuyor Sabah 07:30 veya 08:00 da kalkar
Eymenebrar merve_mevaa öğlen ne kadar uyuyor bizde 15 aylığız da düzen oturtmaya çalşıyorum ondan sordum 🙏
Saremgulum BirMomm 3 aylık benim de oğlum akşam uyuyor ama gündüz uykusu gibi kısa sürüyor 11 gibi gece uykusuna geçiyor
EslemDilan kaymakliekmekkadayifi 14 aylık akşam 9da yatar sabah 8 buçuğa kadar 4 5 kere meme emmeye kalkar. Sabah 8 buçukta akşam 9a kadar yarım saat uyur
Redpepper Okd2021 2 aylık gündüz pek düzen yok, 1,5 saati geçirmemeye çalışıyorum uyanıklıkta ama değişiyor. Gece 8 de yatar 12 ve 4 de emmeye kalkar, sabah da 7-8 arası uyanır