Sanemv Denizdemirr 😂😂😂ben kilo asla alamazdım neler denedim neler hamile kalmami beklemiş mübarek bünyem😂😂😂
Elisa_dmr Sanemv valla bende kendimden beklemiyordum hatta rekor kırar 100 kiloyu bulurum diye düşünüyordum ama baktım olmuyor iyice niyetlendim verdim valla ama inanın zayıflığın tadı hiç bşr yemekte yok günde 193646282901 kere aynaya bakıyorum vucüdüm çok güzel görünüyor resmen 😊🤩
kumsal1206 Sanemv 65 le hamile kaldim 73 le doğuma girdim dogumdan on gün sonra 63 olmuştum suan kızım 4 aylık ve 69 kiloyum verdim aldım gibi oldu 😂
ecemm-6161 Sanemv hamilw kalmadan önce 50 kiloydum 51 ile hamile kaldım 😊 10 kilo aldım sadece karnım vardı bebeğim kilo aldı 5 kilo gitti suan 54 kilodayım 😊 cok memnunun zaten zayıf duruyorum 😂😂🧿🧿🧿 nazar olmıyım😂😂😂
Ecrinnkk Sanemv ben evlendiğimde 67kg idim balık etli hoşbir kızdım kaçla hamile kaldık bilmiyorum kilonalmıştım ilk evlendiğim zamanlar 107kg ile doğuma gittim iki aylık bebeğim 92kiloyum 15kg verdim hala vermem gerekiyor bu kilolarla çok mutsuzum
Tugbakivanc Sanemv 90 kg olmuştum şuan 63e düştüm. 27 kg verdim 5-6 kg daha vermeyi düşünüyorum. Boyum 165
Nejlavrl Sanemv cok az degilmi canim ya bence 50 de kal daha sağlıklı 39da regl duzenliydiyse cok iyi valla
ilahiyatci_Mom Alpnes paket gıda , tatlı , ekmek , hamur iş ,makarna , pirinc , asırı tuzlu seyleri kestim bide hareket yaptm porsiyonlarımı küçülttüm bu sekilde gitti
gamze2610 Sanemv 125 ile doğuma girdim normal doğum oldu şuan 114 kiloyum vermeye devam edıyorum 👍11 kilo