Bilal0420- Sanemv 52 kg ile hamile kaldım. 80 le doğuma gittim doğumdan hemen sonra 72 oldum şu an bebeğim 10 aylık 62 kiloyum
lalbg Sanemv 39 mu? 😱 yanlış mı yazdın yoksa gerçekten 39 kilo muydun? Eğer öyleyse bırak kilo falan verme :)
EtiPetito Sanemv 63 falandı hamile kaldığımda, 80 civarı doğuma girdim, 1 hafta sonra 60a düştüm şu an 56 falanım 13 ay oldu doğum yapalı
ilahiyatci_Mom Alpnes paket gıda , tatlı , ekmek , hamur iş ,makarna , pirinc , asırı tuzlu seyleri kestim bide hareket yaptm porsiyonlarımı küçülttüm bu sekilde gitti
ilahiyatci_Mom Khadije 6 gün cok erken daha 40 günde dahi inmiyor kaldı ki göbek hala kalıyor yavas yavas gidiyor malesef
Nejlavrl Sanemv cok az degilmi canim ya bence 50 de kal daha sağlıklı 39da regl duzenliydiyse cok iyi valla
ArdicEge Sanemv 49 la hamile kaldım 67 ile dogum yaptım, dogumdan 10 gün sonra 53 kiloya düstüm. Suan 4 ay oldu, 51-52 gidip geliyorum kilo vermekte almakta istemiyorum yeni kilo mu sevdim🥲
_mormenekse Sanemv 66 kilo ile hamile kaldım 80 ile doğuma gittim 1 hafta sonra 75 kg inmistim, şimdi kızım 40 günlük dün tartildim 68 kg olmuşum 🙏 ama sezeryan göbeğim hala duruyor tabiki kg gitti ama karnim 3-4 aylık hamile gibi 😂