Ecrinnkk Sanemv ben evlendiğimde 67kg idim balık etli hoşbir kızdım kaçla hamile kaldık bilmiyorum kilonalmıştım ilk evlendiğim zamanlar 107kg ile doğuma gittim iki aylık bebeğim 92kiloyum 15kg verdim hala vermem gerekiyor bu kilolarla çok mutsuzum
Tugbakivanc Sanemv 90 kg olmuştum şuan 63e düştüm. 27 kg verdim 5-6 kg daha vermeyi düşünüyorum. Boyum 165
Nejlavrl Sanemv cok az degilmi canim ya bence 50 de kal daha sağlıklı 39da regl duzenliydiyse cok iyi valla
Elisa_dmr Sanemv valla bende kendimden beklemiyordum hatta rekor kırar 100 kiloyu bulurum diye düşünüyordum ama baktım olmuyor iyice niyetlendim verdim valla ama inanın zayıflığın tadı hiç bşr yemekte yok günde 193646282901 kere aynaya bakıyorum vucüdüm çok güzel görünüyor resmen 😊🤩
ilahiyatci_Mom Alpnes paket gıda , tatlı , ekmek , hamur iş ,makarna , pirinc , asırı tuzlu seyleri kestim bide hareket yaptm porsiyonlarımı küçülttüm bu sekilde gitti
gamze2610 Sanemv 125 ile doğuma girdim normal doğum oldu şuan 114 kiloyum vermeye devam edıyorum 👍11 kilo
brcnnn 19 kilo aldım 24 kilo verdim planlı hamilelik değildi biraz zatıflayıp hamile kalmak istiyordum ama kısmet. Kilolarımı veremem diye korkarken dahada fazlası gitti süt yapsın diye yemeğe şekere abanmazsanız birde emziriyorsanız kendiliğinden gidiyor
Khadije Kızlar 6 gun once dogum yaptim sezeryandan sonra karın şişliğinin inmemesi normal mi hala 5 6 aylik hamile gibi görünüyorum nasıl gecer bu durum basina gelen oldumu ben dogumdan sonra karnim tamamen iner saniyordum ama baya hamile gibi duruyorum nedense
ilahiyatci_Mom Khadije 6 gün cok erken daha 40 günde dahi inmiyor kaldı ki göbek hala kalıyor yavas yavas gidiyor malesef
Bulutiko Sanemv ben doğumda 8 kilo verdim tam 30.günde ise hamile kalmadan önceki kiloma gelmiştim zaten toplamda 12 kilo almıştım ekstra hiç bişey yapmadım nasıl oldu bende bilmiyorum normal doğum yaptım ondan dolayı heralde